Evenimentul Zilei > Monden > Marele secret al îngrăgitei Maria Ciobanu, dezvăluit de Steliana Sima. „Este aplecată în totalitate spre această latură”
Marele secret al îngrăgitei Maria Ciobanu, dezvăluit de Steliana Sima. „Este aplecată în totalitate spre această latură”

Marele secret al îngrăgitei Maria Ciobanu, dezvăluit de Steliana Sima. „Este aplecată în totalitate spre această latură”

Maria Ciobanu și Steliana Sima sunt prietene foarte bune de mai mulți ani. Cele două cântărețe de muzică populară își petrec vacanțele împreună. „Ciocârlia muzicii populare” are un loc pe care îl vizitează de fiecare dată când vine în România.

Maria Ciobanu vine în fiecare an în vizită în România. Interpreta de muzică populară nu poate să stea departe foarte mult timp de locurile natale și se întoarce indiferent de cât de departe ar fi plecată. „Ciocârlia muzicii populare” locuiește în Statele Unite, dar în fiecare vară vine în România pentru a petrece câteva zile alături de apropiații ei. Cântăreața este însoțită în SUA de fiica sa Camelia.

Maria Ciobanu s-a retras din activitate în 2016, dar mai cântă din când în când la unele venimente private. Maria Ciobanu a spus de mai multe ori că îi este dor de casă și de persoanele dragi. „Îmi este foarte dor de casa din România, de admiratorii mei, de publicul din România. De toți românii mi-e tare dor. Și o să mă întorc în vara asta într-o vacanță mică, să-mi văd admiratorii și prietenii”, a declarat Maria Ciobanu.

Steliana Sima a dezvăluit unde merge Maria Ciobanu când vine în vacanță

Steliana Sima și Maria Ciobanu sunt legate de o prietenie strânsă. Cele două cântărețe de muzică populară se cunosc de mai mulți ani și de fiecare dată când Maria Ciobanu se întoarce în țară cele două merg împreună în vacanțe. Steliana Sima a dezvăluit care este locul în care Maria Ciobanu merge de fiecare dată când se întoarce în România. Ultima discuție pe care artistele au purtat-o a fost de Anul Nou.

Maria Ciobanu și Steliana Sima au mai mulți prieteni comuni în rândul preoților și călugărilor. Cele două merg aproape în fiecare vară la o anumită mănăstire pentru a-și recăpăta energia. „Avem aceeași trăire și avem foarte mulți călugări prieteni comuni. Ne place, când vine dumneaei, să mergem la ei. Doamna Maria este aplecată în totalitate spre această latură spirituală și se relaxează atunci când merge la mânăstire la preoții noștri. Acolo stăm câteva zile, o săptămână. Este unul din punctele noastre comune”, a mai spus Steliana Sima pentru Wowbiz.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: