Evenimentul Zilei > Politica > Macron, făcut KO de propriul său tată. „Un politician egocentrist”
Macron, făcut KO de propriul său tată. „Un politician egocentrist”

Macron, făcut KO de propriul său tată. „Un politician egocentrist”

Emmanule Macron, președintele Franței, a fost făcut KO de către tatăl său. Într-un interviu acordat jurnaliștilor francezi, tatăl președintelui a lansat un atac devastator la adresa liderului de la Palatul Élysée.

Se pare că relația dintre Emmanuel Macron, președintele Franței, și Jean-Michel Macron, tatăl său, nu a fost niciodată armonioasă, iar în ultima vreme, legăturile dintre cei doi au început să devină din ce în ce mai tensionate.

Într-un interviu acordat pentru Le Monde, Jean-Michel Macron, medic în orașul Amiens din nordul Franței, l-a făcut KO pe Emmanuel Macron, declarând că fiul său este „un politician egocentrist care nu prea dă dovadă de generozitate sau sinceritate excesivă”

El a spus că detesta „narcisismul”, iar Emmanuel este „un mare actor și un seducător, aceste caracteristici fiind extrem de utile în politică”.

„Emmanuel este capabil să profite de toți cei care i-ar putea fi de folos”, a mai punctat acesta.

Tatăl președintelui Franței s-a declarat îngrozit de faptul că fiul său a revistelor de scandal să-l fotografieze și să se amestece în viața lui privată, dar a ținut să precizeze că „Aceasta este problema lui Emmanuel”.

El a dezvăluit că există tensiuni majore în relația dintre Emmanuel Macron și Brigitte, soția sa, care este cu 23 de ani mai mare decât liderul Franței.

Marc Ferracci, un renumit economist francez și un prieten extrem de apropiat al președintelui Macron a declarat că, în anul 2017, Jean-Michel Macron s-a bucurat de victoria fiului său, însă de atunci relația tată-fiu a fost puternic afectată, scrie express.co.uk.

Macron, infectat cu virusul chinezesc

Macron, în vârstă de 43 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus la jumătatea lunii decembrie.

După şapte zile de izolare, Macron a putut părăsi înainte de Crăciun reşedinţa situată în apropierea Palatului Versailles.

Franţa, o ţară cu 67 de milioane de locuitori, a fost grav afectată de pandemia de coronavirus. Potrivit autorităţilor, peste 62.000 de francezi şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19.

Nu s-a anunţat cât timp vor petrece la această reşedinţă – situată între Toulon şi Saint-Tropez – soţii Macron.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.