Evenimentul ZileiOpiniiInvitatii EVZLovitură de stat împotriva lui Trump: Noua Ordine Mondială vine ca un tăvălug

Lovitură de stat împotriva lui Trump: Noua Ordine Mondială vine ca un tăvălug

Lovitură de stat împotriva lui Trump: Noua Ordine Mondială vine ca un tăvălug
Ceea ce se întâmplă în acest moment în Statele Unite este o lovitură de stat care urmărește răsturnarea președintelui Donald Trump.

Un editorial de Guy Millière în Dreuz pe care l-am tradus pentru cititorii Evenimenului zilei.

Expresia „lovitură de stat” este pe deplin justificată: ea desemnează cucerirea puterii prin mijloace nedemocratice.

Această lovitură de stat nu se bazează doar pe cea mai mare fraudă electorală din vremurile moderne, ci și pe complicitatea activă a marii prese americane și occidentale, pe complicitatea rețelelor sociale și cea foarte activă a numeroși miliardari acționând la scară planetară.

Scopul nu este doar de a termina cu Donald Trump și de a-l înlocui cu o clică de extremă stânga, pitită în spatele senilului și foarte coruptului Joe Biden, ci de a termina și cu democrația în Statele Unite (dacă o fraudă atât de masivă este validată și nu este sancționată de justiție, fraude și mai mari sunt de așteptat să se producă) și de a promova o nouă ordine planetară foarte diferită, care a fost definită în anumite cercuri, precum Forumul de la Davos.

În aceste cercuri, se vorbește de luni bune că scopul este „marea resetare”: o înlocuire graduală a guvernelor printr-o „guvernare mondială” acționând în coordonare cu instanțe supranaționale precum Organizația Națiunilor Unite.

Companiile foarte mari vor gestiona economia în sinergie cu această „guvernare”. Aceasta ar defini „obiectivele majore” care vor trebui respectate în mod imperativ, cum ar fi lupta împotriva „schimbării climatice”.

Vor fi instituite mijloace de supraveghere generalizată în numele „protejării sănătății publice”, iar acestea vor deveni omniprezente.

Vor fi promovate valori precum „incluziunea”, „accesul la bunurile esențiale”, promovarea unei lumi „multilaterale”, a unui „capitalism al acționarilor”.

În cadrul acestui simulacru de capitalism, toate deciziile luate de companii vor fi ghidate de impactul global pe care aceste decizii îl vor avea, iar impactul global va fi definit de „guvernarea mondială”.

Pe lângă toate acestea, deși nu se spune explicit, există o tendință clară de a aboli suveranitatea țărilor lumii și de a înlocui libertatea alegerii democratice cu un guvern mondial desemnat nedemocratic, dirijat de niște elite autoproclamate.

La fel de clar există și un proiect de instituire a reglementărilor globale și de trecere la o economie globală administrată la vârf de respectivele elite.

Există și o voință de a înrobi ființele umane și de a aboli posibilitatea fiecăruia de a fi liber și responsabil de propria viață.

„Obiectivele majore” și „valorile” promovate constituind un adevăr oficial, curând nesupunerea va deveni imposibilă.

Dacă observați asemănări între ordinea planetară propusă și Big Brother descris de George Orwell în 1984, nu vă înșelați.

Uniunea Europeană avansează deja în direcția acestei ordini planetare: popoarele europene sunt pe cale să își piardă suveranitatea, libertatea de alegere democratică, libertatea de inițiativă economică, posibilitatea de a fi responsabil de propria viață și de a refuza adevărul oficial.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: