Evenimentul Zilei > Sport > Lovitură de proporții pentru Ianis Hagi! Ratează sezonul de la Glasgow Rangers
Lovitură de proporții pentru Ianis Hagi! Ratează sezonul de la Glasgow Rangers

Lovitură de proporții pentru Ianis Hagi! Ratează sezonul de la Glasgow Rangers

Ianis Hagi ratează sezonul de la Glasgow Rangers. Fotbalistul s-a accidentat grav la genunchi într-un meci ce a avut loc vineri. Sportivul are nevoie de o pauză, iar recuperarea va fi una dificilă.

Ianis Hagi nu va face istorie la sezonul Glasgow Rangers. Fotbalistul s-a accidentat grav la genunchi, iar medicii i-au recomandat odihna.

Ianis Hagi s-a accidentat grav

Fotbalistul s-a accidentat în partida cu Stirling Albion din turul 4 al Cupei Scoţiei. Mijlocaşul a părăsit terenul şchiopătând, fiind înlocuit de debutantul Alex Lowry. Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a dezvăluit că Ianis a fost nevoit să se opereze luni la Londra. Tânărul va avea parte de o pauză lungă. Nu se știe când va putea fi iar admirat pe teren.

 

‘Din păcate, Hagi ne va lipsi în acest sezon’, a spus van Bronckhorst. ‘Am vorbit ieri cu Ianis, are o atitudine pozitivă şi se concentrează asupra recuperării sale’, a adăugat el.

Acesta a părăsit echipa belgiană Genk în urmă cu 2 ani. Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate la Rangers, inițial a venit sub formă de împrumut. Fotbalistul de 23 de ani a marcat 15 goluri în 86 de meciuri şi a ajutat echipa la câştigarea campionatului din sezonul trecut.

„În funcție de zona în care s-a produs impactul, vom ști ce trebuie să luăm în considerare. Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc.

Pare că a fost mai mult o schimbare făcută din precauție. Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, a explicat doctorul, conform footballinsider247.

Mesajul transmis de fotbalist

”Salutări, tuturor! După operația de ieri (n.r. luni), care a fost un succes, vreau să mulțumesc medicului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație.

Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă. Știu că vor fi și momente grele, dar, cu siguranță, văd această perioadă ca o oportunitate pentru a mă descoperi și a mă dezvolta ca om și că fotbalist și pentru a reveni mai puternic. Drumul către revenire începe!”, a scris Ianis Hagi.