Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Ianis Hagi îndrăgostit până peste cap. Primele imagini cu fotbalistul și tânăra cu care are o relație
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Ianis Hagi îndrăgostit până peste cap. Primele imagini cu fotbalistul și tânăra cu care are o relație

Ianis Hagi nu o duce bine doar pe plan profesiona, cât și pe cel sentimental. Extrem de discret cu viața amoroasă, fiul lui Gică Hagi a dezvăluit abia acum că este implicat de ceva vreme într-o relație amoroasă. EVZ are primele imagini cu cei doi împreună, la un restaurant din parcul Herăstrău.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Ianis Hagi și Elena în momentul în care se pregăteau să intre pe terasa unui restaurant aflat în parcul Herăstrău. Dat fiind faptul că sportivul joacă pentru echipa de fotbal Ranger FC din Scoția, de mai bine de un an relația dintre ei se consumă la distanță, așa că profită la maximum de fiecare clipă petrecută împreună. Pentru a imortaliza momentul, cei doi și-au rugat o prietenă să le facă câteva poze în dreptul lacului Herăstrău, fotografie pe care însă au păstrat-o pentru ei, nu au postat-o și pe site-urile de socializare. Îmbrăcați lejer, însă accesorizați cu piese de mii de euro, doar geanta tinerei valorând 1500 de euro, cei doi tineri fac o pereche frumoasă.

Calcă pe urmele Simonei Halep

Deși în 2021 nu se prea mai ține cont de tradiții, unii aromâni aleg totuși să le respecte în continuare. Așa cum Simona Halep s-a cuplat cu un aromân, Ianis Hagi a ales ca partenera lui de viață să aibă aceleași origini. Originară din Constanța, Elena este de aceeași vârstă cu Ianis, 22 de ani și, asemenea fiului lui Gică Hagi este machidoancă. Elena provine dintr-o familie respectabilă, cu afaceri în orașul Constanța. Chiar dacă este răsfățată de părinți și pare că nu-i lipsește nimic, Ianis Hagi este totuși o partidă. Fotbalistul încaseasă la Rangers 1,1 milioane de euro pe an, adică 21 418 euro pe săptămână. Internaționalul român este pe lista celor mai bine plătiți jucători de la echipa din Scoția. Cu susținere din partea familiilor Ianis și Elena s-au văzut ba în România, ba în Scoția, Elena fiind cea care l-a vizitat mai des.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Imprtantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestinez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi la Digisport.