Evenimentul Zilei > Politica > Liberalii acuză PSD-ul de intimidare și de corupere a alegătorilor: „S-au folosit de…”
Liberalii acuză PSD-ul de intimidare și de corupere a alegătorilor: „S-au folosit de…”

Liberalii acuză PSD-ul de intimidare și de corupere a alegătorilor: „S-au folosit de…”

La o zi după alegerile locale, liberalii nu au încetat să-i atace pe social-democrați, cărora le-a pus pe umeri acuzații grave.

Prin vocea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL și șef al Cancelariei prim-ministrului, liberalii susțin că PSD a încercat „să schimbe opțiunea de vot a românilor” prin toate instrumentele posibile, „legale sau mai puțin legale”.

„Într-adevăr a fost o luptă dură dusă până în ultma clipă, om cu om și vot cu vot. PSD, prin reprezentanții săi, nu s-au lăsat duși de la butoane cu una cu două și au folosit toate instrumentele posibile – legale sau mai puțin legale – pentru intimidarea alegătorilor, pentru coruperea alegătorilor, astfel încât să schimbe opțiunea de vot a românilor.

Începem prezentarea acestor lupte duse în cadrul scrutinului electoral, de duminică, cu Bucureștiul, unde până în ultima clipă și chiar astăzi au fost tentative de manipulare, de fraudare a votului și a rezultatului acestui vot exprimat de către bucureșteni. Românii trebuie să știe – și pentru aceasta le mulțumim pentru că au venit la vot și au acordat încrederea PNL și candidaților susținuți de PNL”,  a afirmat, luni, Ionel Dancă, în cadrul unei conferințe de presă.

Bucureștiul, eliberat de „mafia Firea-Pandele”

„Am reușit împreună să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele, care împreună cu alți acoliți din aceeași zonă a PSD au continuat să facă o manipulare grosolană a opțiunilor de vot exprimate de bucureșteni. În acest moment, Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL, este primarul general al Bucureștiului și Bucureștiul intră într-o nouă etapă de dezvoltare, într-o etapă a normalității și a bunului simț, cu care va fi guvernată Capitala”, a afirmat, luni, Ionel Dancă, în cadrul unei conferințe de presă.

La sectoare, „bătăliile s-au dus până astăzi”

„La nivelul sectoarelor, bătăliile s-au dus, spuneam, până astăzi, dar trebuie să spunem clar bucureștenilor – Sectorul 1 este condus în acest moment de Clotilde Armand, candidatul susținut de PNL și partenerii din Alianța USR-PLUS, la Sectorul 6 Ciprian Ciucu este primarul acestui sector, cu aceeași susținere, din partea PNL și a Alianței USR-PLUS, de asemenea la Sectorul 2 Radu Mihaiu este învingător și Sectorul 2 va cunoaște o altfel de administrație în următorul mandat.

Din păcate, la Sectorul 5, manevre pe care le credeam de mult apuse, din trecutul interlop al administrațiilor PSD, au făcut ca victoria să nu fie a candidatului PNL, Cristian Băcanu, și până în ultima clipă, vot cu vot, au fost deturnate opțiunile de vot ale cetățenilor din Sectorul 2, astfel încât în acest moment avem un alt câștigător”, a adăugat Ionel Dancă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: