Legendarul Sir Alex Ferguson, umilit pe Wembley. Scene incredibile la EURO 2020

Legendarul Sir Alex Ferguson, umilit pe Wembley. Scene incredibile la EURO 2020

Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al Manchester United, nu a fost lăsat să-și parcheze mașina în sectorul VIP, pe stadionul Wembley.

Sir Alex Ferguson a mers în tribunele stadionului Wembley, ca spectator, pentru a urmări partida dintre Anglia și Scoția la Euro 2020. Legendei lui Manchester United i s-a refuzat accesul în parcarea VIP, de către unul dintre stewarzii de pe stadion, după cum relatează publicația The Sun.

Fergie, în vârstă de 79 de ani, a avut o scurtă perioadă în care a atrenat echipa națională a Scoției în anul 1985. Dar el a fost nevoit să părăsească acest post dat fiind că nu a reușit să califice Scoția la turneul final al Cupei Mondiale din Mexic 1986. De această dată, în ciuda succesului său la Machester United, lui Sir Alex Ferguson nu i s-a mai oferit tratamentul care i se cuvenea. Nu a avut parte de covorul roșu pe arena situată în nordul Londrei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alex Ferguson a ajuns la stadion cu patru ore înainte

Sir Alex Ferguson a ajuns la Templul fotbalului, Wembley, cu aproximativ patru ore înainte de startul partidei. Dar nu a avut parte de cea mai caldă primire, dat fiind că un steward l-a îndepărtat din parcarea VIP.

Chiar și așa, cunoscutul antrenor a mers în tribune, sperând că prezența sa în mulțime îl va inspira pe Steve Clarke, antrenorul Scoției, care va provoca o mare supărare englezilor care l-au ignorat.

Sir Alex Ferguson este unul dintre cei mai titrați antrenori având, conform unei statistici din 2011, un număr de 47 de trofee câștigate.

Anglia - Scoția, un derby vechi de aproape 150 de ani

Meciurile dintre Anglia și Scoția au reprezentat mult timp un derby, care a ajuns azi la cea dea 115-a reprezentație, în 149 de ani de rivalitate. Totuşi, până acum, cele două naționale rivale s-au întâlnit doar o singură o dată la un turneu final. S-a întâmplat tot în faza grupelor, la EURO 1996, când englezii s-au impus cu 2-0.

În prima fază din actuala ediție a turneului final EURO 2020, Anglia s-a impus cu emoții în fața Croației, scor 1-0, grație golului înscris de Raheem Sterling în minutul 57.

Scoţia a pierdut în fața Cehiei, prin „dubla” lui Patrik Schick, unul dintre goluri fiind considerat de mulţi reuşita turneului final, deşi s-a marcat în prima etapă.

Sursa foto: The Sun