Evenimentul Zilei > International > L-au și ajuns „blestemele” lui Vladimir Putin pe Joe Biden? Președintele SUA, în genunchi la propriu. VIDEO
L-au și ajuns „blestemele” lui Vladimir Putin pe Joe Biden? Președintele SUA, în genunchi la propriu. VIDEO

L-au și ajuns „blestemele” lui Vladimir Putin pe Joe Biden? Președintele SUA, în genunchi la propriu. VIDEO

Joe Biden a trecut printr-un episod delicat în timp ce se îmbarca în avion, moment ce trebuie să fi fost savurat și de Vladimir Putin.

Joe Biden pare să fie deja urmărit de „blestemele” lui Vladimir Putin. Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA) a fost protagonistul unui episod nefericit, vineri. Liderul de la Casa Albă s-a împiedicat de două ori. Și a căzut în timp ce urca scările avionului Air Force One. Președintele Americii se deplasa la Atlanta, acolo unde a efectuat o vizită.

Joe Biden s-a împiedicat la scurt timp după ce l-a atacat pe Vladimir Putin

Din imaginile surprinse se vede că politicianul democrat nu s-a lovit atât de rău. El s-a împiedicat și a încercat să-și restabilească echilibrul. Apoi, a călcat din nou fals și a mai căzut o dată.

Acest episod s-a petrecut înaintea decolării aeronavei de la baza militară din Andrews. Aflată la periferia capitalei Washington. La Atlanta, Joe Biden s-a întâlnit cu reprezentanții ai comunității americanilor de origine asiatică. Membri marcați de o serie de crime care au avut loc în saloane de masaj.

Joe Biden a stârnit un scandal uriaș după ce a afirmat recent că Vladimir Putin este un „ucigaș”. În timpul unui interviu acordat pentru postul american ABC, președintele a fost întrebat dacă este de acord cu afirmația că liderul de la Kremlin este un „ucigaș”.

Președintele SUA nu a stat pe gânduri și a afirmat: „Da, cred asta”. Ulterior, reprezentanții administrației de la Casa Albă au precizat că Joe Biden nu regretă afirmația făcută. Și nu retractează nimic.

Reacția lui Erdogan, președintele Turciei

Vladimir Putin a reacționat după ce a auzit declarația făcută de Joe Biden. Cine zice ăla este. „Vedem întotdeauna în celălalt propriile noastre caracteristici”. A spus președintele Rusiei. Care i-a transmis omologului de la Washington: „fără niciun fel de ironie, fără glumă” – „multă sănătate.”

„Declaraţiile lui Biden la adresa lui Putin nu sunt adecvate pentru un şef de stat. Acestea nu sunt declaraţii acceptabile. Putin a răspuns cu multă, multă inteligenţă şi clasă”. A reacționat pe această temă și Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei.