Joe Biden pare să fie deja urmărit de „blestemele” lui Vladimir Putin. Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA) a fost protagonistul unui episod nefericit, vineri. Liderul de la Casa Albă s-a împiedicat de două ori. Și a căzut în timp ce urca scările avionului Air Force One. Președintele Americii se deplasa la Atlanta, acolo unde a efectuat o vizită.

Joe Biden s-a împiedicat la scurt timp după ce l-a atacat pe Vladimir Putin

Din imaginile surprinse se vede că politicianul democrat nu s-a lovit atât de rău. El s-a împiedicat și a încercat să-și restabilească echilibrul. Apoi, a călcat din nou fals și a mai căzut o dată.

Acest episod s-a petrecut înaintea decolării aeronavei de la baza militară din Andrews. Aflată la periferia capitalei Washington. La Atlanta, Joe Biden s-a întâlnit cu reprezentanții ai comunității americanilor de origine asiatică. Membri marcați de o serie de crime care au avut loc în saloane de masaj.

Joe Biden a stârnit un scandal uriaș după ce a afirmat recent că Vladimir Putin este un „ucigaș”. În timpul unui interviu acordat pentru postul american ABC, președintele a fost întrebat dacă este de acord cu afirmația că liderul de la Kremlin este un „ucigaș”.

Președintele SUA nu a stat pe gânduri și a afirmat: „Da, cred asta”. Ulterior, reprezentanții administrației de la Casa Albă au precizat că Joe Biden nu regretă afirmația făcută. Și nu retractează nimic.

Reacția lui Erdogan, președintele Turciei

Vladimir Putin a reacționat după ce a auzit declarația făcută de Joe Biden. Cine zice ăla este. „Vedem întotdeauna în celălalt propriile noastre caracteristici”. A spus președintele Rusiei. Care i-a transmis omologului de la Washington: „fără niciun fel de ironie, fără glumă” – „multă sănătate.”

„Declaraţiile lui Biden la adresa lui Putin nu sunt adecvate pentru un şef de stat. Acestea nu sunt declaraţii acceptabile. Putin a răspuns cu multă, multă inteligenţă şi clasă”. A reacționat pe această temă și Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei.