Evenimentul Zilei > International > Kate și William „nu au planuri de a se întâlni cu Meghan și Harry.” Cum se evită cele două cupluri
Kate și William „nu au planuri de a se întâlni cu Meghan și Harry.” Cum se evită cele două cupluri

Kate și William „nu au planuri de a se întâlni cu Meghan și Harry.” Cum se evită cele două cupluri

Kate și Prințul William nu au în plan să se întâlnească cu Ducele și Ducesa de Sussex, Harry și Meghan, în timpul vizitei lor în SUA din această săptămână. Mai multe surse au declarat că relația celor doi frați este din ce în ce mai rece.

Kate, Prințesa de Wales, și Prințul William nu sunt programați să se întâlnească cu Ducele și Ducesa de Sussex în timpul vizitei lor în SUA din această săptămână. Ei vor pleca miercuri spre Boston, Massachusetts, dar nu vor da ochii cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan, care s-au mutat în SUA după ce au renunțat la îndatoririle regale în 2020, se vor afla la câteva ore distanță, în New York, dar nu vor fi vizitați de membrii Familiei Regale. Mai mult, relația celor doi frați s-a destrămat și mai rău, în ciuda angajamentelor comune după moartea bunicii lor, regretata regină Elisabeta a II-a.

Mai multe surse au declarat că nu există „niciun plan” pentru o reuniune în State între Harry și William.Ducele și ducesa de Sussex, deși sunt rezidenți în California, fac deplasarea în Big Apple pentru a fi onorați în cadrul unei ceremonii strălucitoare pe 6 decembrie.

Prințul William și Kate în SUA

La începutul acestei luni s-a anunțat că vor fi beneficiarii premiului Ripple of Hope al Fundației Robert F. Kennedy, rezervat „liderilor exemplari”.

KING’S LYNN, ENGLAND – DECEMBER 25: (L-R) Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex leave after attending Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2018 in King’s Lynn, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Printre foștii laureați se numără o serie de foști președinți, iar anul acesta va fi recunoscută și activitatea liderului ucrainean, Volodimir Zelenski.

Nepoata fostului președinte american John F. Kennedy, Kerry Kennedy, a declarat că ducele și ducesa au fost „eroici” în eforturile lor de a se opune „rasismului structural din cadrul instituției” monarhiei și că merită tot respectul. Președintele organizației a declarat pentru publicația spaniolă El Confidencial: „S-au dus la cea mai veche instituție din istoria Regatului Unit și le-au spus ce fac greșit, că nu pot avea rasism structural în cadrul instituției; că nu pot menține o neînțelegere despre sănătatea mintală”.

Prințul William va sărbători cel de-al doilea an al premiului său Earthshot, o versiune ecologică a proiectului Moonshot al lui JFK din anii 1960. O sursă a declarat că prințul și prințesa de Wales sunt „amândoi extrem de entuziasmați de această vizită”, potrivit express.co.uk.