Evenimentul Zilei > International > Prințul William „a fost foarte supărat” de refuzul lui Harry. Care sunt șansele de împăcare între cei doi frați
Prințul William „a fost foarte supărat” de refuzul lui Harry. Care sunt șansele de împăcare între cei doi frați

Prințul William „a fost foarte supărat” de refuzul lui Harry. Care sunt șansele de împăcare între cei doi frați

Autorul Valentine Low a povestit că prințul William a încercat să se împace cu Harry, dar că acesta nici nu a vrut să audă de așa ceva. Soțul lui Kate ar fi fost foarte supărat și dezamăgit de atitudinea fratelui său.

Prințul Harry ar fi refuzat planurile de a vindeca o ruptură cu fratele său, prințul William, după ce el și Meghan Markle au acordat un interviu pentru ITV cu ocazia turneului lor din 2019 în Africa de Sud. William l-ar fi întrebat se pot întâlni, dar a fost refuzat.

Autorul Valentine Low a precizat că William a încercat să rezolve situația matur și să-i ofere o șansă fratelui său, dar că acesta nu și-a dorit împăcarea. Soțul lui Kate Middleton s-ar fi simțit exclus.

„A fost un program care trebuia să fie despre turneul lor în Africa, concentrându-se pe aceste regiuni și pe problemele pe care le au acolo. Dar s-a dovedit a fi în întregime despre Harry – și în special despre Meghan. Este cea în care a făcut comentariul despre ‘nimeni nu a întrebat despre cum sunt’. Așa că, după ce a fost difuzat, William a fost foarte supărat aparent – foarte uimit, într-adevăr – să vadă mentalitatea”.

Specialistul a mai declarat că Harry a recunoscut că relația lui cu William nu merge și că sunt în două etape diferite în viață. Fratele său ar fi fost foarte afectat de afirmațiile lui.

Prințul Harry l-a refuzat pe William

„Harry a fost întrebat despre relația sa cu William și a spus: „suntem pe o cale diferită. A fost cu adevărat crud, cum nu am mai auzit până acum în public. Și William a fost șocat. Și primul lucru pe care vrea să-l facă este să se ducă și este să-l vadă pe fratele său și să vorbească despre asta.”

Harry a mai precizat: „Cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu alături de el, așa cum știu că el va fi mereu alături de mine. ”După ce a auzit comentariile, prințul William i-ar fi trimis un mesaj lui Harry pe WhatsApp, întrebându-l dacă se pot întâlni, dar nu a primis un răspuns.

„Inițial, Harry a fost de acord. Apoi a vorbit din nou cu fratele său și l-a întrebat pe cine va spune. William i-a explicat că va trebui să-și elibereze programul, ceea ce ar însemna să-i spună secretarului său particular. În acel moment, Harry i-a spus: Nu veni”, s-a scris în cartea lui Low, potrivit Palace Confidential.