Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry, umiliți pe site-ul oficial al familiei regale. Plătesc din greu pentru obrăznicia de la Oprah Winfrey
Meghan și Harry, umiliți pe site-ul oficial al familiei regale. Plătesc din greu pentru obrăznicia de la Oprah Winfrey

Meghan și Harry, umiliți pe site-ul oficial al familiei regale. Plătesc din greu pentru obrăznicia de la Oprah Winfrey

Site-ul familiei regale i-a retrogradat oficial pe Prințul Harry și Meghan Markle de pe lista de membri. Acest lucru s-a întâmplat în timpul weekendului trecut. Ce doi sunt plasați doar deasupra prințului căzut în dizgrație, Andrew.

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat rar Regatul Unit înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Evenimentul neplăcut i-a făcut să rămână în țară peste zece zile.

Cu toate acestea, Ducele de Sussex se afla în Marea Britanie când a fost anunțat decesul suveranei. Prințul se afla într-un turneu.

Despărțirea familiei regale cu Harry și Meghan

Nu este prima dată în ultimele câteva săptămâni când Harry și Meghan sunt disprețuiți de deciziile familiei regale. Astfel, Prințului Harry nu i s-a permis să poarte uniforma militară în timpul ceremoniei funerare. Ulterior, regele Charles al III-lea i-a permis acest lucru, dar a avut, totuși, o condiție pentru fiul său. Harry nu a avut permisiunea să poarte sigiliul cu inițialele monarjului. Acest lucru se pare că l-a lăsat pe prinț cu inima zdrobită.

De asemenea, cuplul a fost exclus din familia regală în timpul slujbei. Cei doi au fost forțați să stea în al doilea rând la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, în loc de primul rând ca restul familiei regale.

Interviul lui Harry și Meghan cu Oprah a fost momentul decisiv

După ce Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a părăsi familia regală, la începutul anului 2021, s-au întâlnit cu Oprah Winfrey. Într-un interviu acordat prezentatoarei, Ducii de Sussex au explicat de ce au decis să renunțe la atribuțiile regale.

Se pare că acest lucru nu i-a plăcut prințului William. Fratele lui Harry a negat, constant, cu vehemență acuzațiile de rasism pe care le-au făcut Harry și cumnata lui în timpul interviului. Așadar, relația dintre William și Harry s-a deteriorat constant din acel moment, informează Marca.

Cu toate că Prinții William și Harry au pășit unul lângă altul în urma sicriului bunicii lor, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în timpul funeraliilor de stat, nu se prevăd semne de împăcare. Nici în acel moment sumbru, nu s-a observat o urmă de simpatie sau vreo posibilitate de împăcare între cei doi frați.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: