Kate Middleton și suferința sa. Ce se întâmplă, de fapt, la Palat

Kate Middleton și suferința sa. Ce se întâmplă, de fapt, la Palat Kate Middleton. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton experimentează aceleași stări de îngrijorare și teamă ca orice altă persoană care se confruntă cu cancerul, chiar dacă în aparițiile sale publice a părut destul de bine, a dezvăluit Ailsa Anderson, fosta secretară de presă a reginei Elisabeta.

De altfel, prințesa de Wales a dezvăluit săptămânile trecute că, de când a început tratamentul împotriva cancerului, are și zile bune, dar și mai puțin bune.

Kate Middleton, plină de temeri și îngrijorări

„Ea poate fi Prințesa de Wales, dar tot este o mamă și soție și trece prin aceeași serie de emoții, îngrijorări și temeri ca oricine altcineva în acele circumstanțe”, spune Ailsa Anderson, fost secretar de presă al Reginei Elisabeta.

Pe măsură ce au circulat diverse zvonuri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, o sursă apropiată de familia regală a dezvăluit că tratamentul pentru cancer este riguros și efectele pot varia semnificativ între persoane, uneori fiind extrem de „nemiloase”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, cei din anturajul prințesei au menționat că găsește alinare în rutina zilnică alături de soțul și copiii săi, prințul George, prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințesa Kate

Prințesa Kate. Sursa foto: The Prince and Princess of Wales/ Instagram

Copiii nu își vor aminti că Mama strângea mâini sau că le păsa foarte mult. Dar își vor aminti când Mama făcea prăjituri sau când mergea la magazinul din apropiere și cumpăra ceva sau îi ducea undeva”, a declarat istoricul regal Amanda Foreman, potrivit People.

Prințesa de Wales, în primul mesaj de după diagnosticul de cancer

Înainte de a apărea săptămâna trecută la Trooping the Colour, Kate Middleton a venit cu un mesaj despre starea sa de sănătate și despre cum face față chimioterapiei.

Kate Middelton și William

Kate Middelton și William. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile rele te simți slab, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește.

Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine”, a transmis Kate Middleton printr-un mesaj pe rețelele sociale.