De ce poartă cercei cu perle Kate Middleton. Ce legătură are asta cu cancerul

De ce poartă cercei cu perle Kate Middleton. Ce legătură are asta cu cancerul Prințesa Kate.Sursa Foto: Arhiva EVZ

Cu o zi înainte de Trooping the Colour, Kate Middleton a oferit fanilor regali o actualizare a stării de sănătate după o pauză de șase luni din cauza luptei sale împotriva cancerului.

De ce poartă Kate Middleton perle

Pe Instagram, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că „face progrese bune” și a postat o nouă fotografie uimitoare cu ea sub un copac.Kate, purtând un blazer elegant și un tricou, părea fericită în timp ce privea în depărtare, cu părul prins după ureche pentru a dezvălui cerceii simpli cu perle Annoushka. Din 2012, prințesa a purtat des aceste picături de perle modeste.

Kate Middleton

Kate Middleton. Sursa foto: Captură video

Kate a purtat o altă pereche de cercei cu perle la ceremonia Trooping the Colour a doua zi, când s-a alăturat familiei sale la balconul regal pentru a sărbători ziua de naștere „oficială” a regelui Carol. Motivul a fost emoționant.

Kate a purtat multe accesorii cu semnificații ascunse de-a lungul carierei sale regale, multe dintre ele onorând o cauză, un loc sau o persoană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Probabil că aceasta a purtat perle datorită asocierilor lor istorice în timpul luptei sale cu un cancer nedezvăluit.

Wiliam și Kate

Kate și William. Sursa foto: Arhiva EVZ

Și Prințesa Diana iubea perlele

Kate Middleton, care iubește perlele ca și Prințesa Diana, le-a adăugat la accesoriile sale regale în speranța de a avea noroc pe măsură ce se recuperează.The Mirror a relatat că echipa de experți în bijuterii de la Marahlago a explicat cum perlele simbolizează depășirea adversității.

Aceste pietre prețioase, asociate cu dragostea, sănătatea și prosperitatea, ar putea să o încurajeze pe ducesă să își grăbească recuperarea. În postarea sa sinceră pe rețelele de socializare de săptămâna trecută, Prințesa de Wales și-a descris recuperarea și și-a exprimat recunoștința: „În ultimele câteva luni, sprijinul și încurajările m-au copleșit”.

Ce spune Kate Middleton

„Au făcut cu adevărat o diferență enormă pentru William și pentru mine și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai grele.”

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui din acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu sunt încă ieșită din impas”, a declarat Kate cu sinceritate vinerea trecută. Ea a mai spus: „Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii”, potrivit express.co.uk.