Probleme mari pentru Kate Middleton. Informații de ultimă oră despre starea sa de sănătate

Probleme mari pentru Kate Middleton. Informații de ultimă oră despre starea sa de sănătate Kate Middleton. Sursa foto: Captură video

Kate Middleton a avut prima apariție publică de la diagnosticul crunt pe care l-a primit la începutul acestui an. Soția Prințului William își continuă tratamentul împotriva cancerului.

Prințesa Kate Middleton, prima apariție publică după o absență îndelungată

Kate Middleton și-a încântat fanii cu apariția sa la evenimentul Trooping the Colour, un eveniment dedicat monarhului britanic, Regele Charles. La scurt timp după parada regală, ducesa de Cambridge a ajuns din nou la medici.

Surse din Casa Regală au precizat că tratamentul prințesei va continua pentru alte câteva luni. „Prințesa Kate Middleton și-a vizitat medicii după ce a participat la Trooping the Colour și a primit tratamentul", a dezvăluit sursa din interiorul Palatului Buckingham.

Într-un mesaj adresat opiniei publice, Kate Middleton a dat câteva detalii actualizate despre starea sa de sănătate, pregătindu-și astfel fanii pentru apariția publică la parada dedicată regelui.

Ne puteți urmări și pe Google News
Kate Middleton, ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge. Sursa foto: Facebook

A purtat o rochie marca ei preferată

Ducesa de Cambridge a precizat că va mai participa la câteva evenimente publice, însă este conștientă că încă nu a trecut peste perioada dificilă.

„Aștept cu nerăbdare să particip la parada de ziua regelui din acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu sunt încă ieșită din impas", a precizat Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a mai transmis că are nevoie de răbdare pentru a trece cu bine peste toate dificultățile. Printesa a apărut într-o rochie alb-negru, Jenny Packham, una din mărcile ei preferată, iar pe cap a purtat o pălărie albă.

Kate Middletin, Prințul William

Prințul William și Kate. Sursa foto: Facebok

Kate Middleton: Pericolul încă nu a trecut

Imaginile din culise o ilustrează fericită, zâmbind în prezența celor doi copii ai săi. Nu în ultimul rând, soția Prințului William a dus tradiția regală mai departe și a mulțumit mulțimii de la balconului Palatului Buckingham, alături de copii de Prințul William, moștenitorul tronului britanic.

Vineri, ducesa de Cambridge a dat o declarație în care a precizat că  starea de sănătate i sa-a îmbunătățit. Însă mai are câteva luni de tratament cu chimioterapie. Cu toate acestea, Kate Middleton a evidențiat că „pericolul încă nu a trecut”.

Ultima oară, Ducesa de Cambridge a vorbit public în luna martie. Atunci când a anunțat și diagnosticul pe care i l-au pus medicii, potrivit Today.com.