Evenimentul Zilei > Justitie > Judecătoarea Crina Muntean a stârnit un scandal imens. Şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului FOTO
Judecătoarea Crina Muntean a stârnit un scandal imens. Şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului FOTO

Judecătoarea Crina Muntean a stârnit un scandal imens. Şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului FOTO

Fosta președintă a Tribunalului Bihor, judecătoarea Crina Muntean, a fost dată în vileag de un vecin că a blocat o stradă. A intervenit și Poliția Locală.
Judecătoarea Crina Muntean a fost acuzată că a blocat o stradă, după ce un vecin i-a cerut să îşi strângă molozul.

„Am solicitat telefonic să îşi mute maşina, dar răspunsul a fost negativ pe motiv ca nu vrea. Am solicitat intervenţia poliţiei locale, dar doamna judecător nu a binevoit să îşi mute maşina din drum nici măcar la intervenţia autoritatilor”, a spus vecinul supărat.

Vecinul familiei judecătoarei, Adrian Silaghi, a relatat despre incident. Bărbatul susține că a cerut telefonic soțului Crinei Muntean să mute mașina, dar acesta a refuzat. ”Mi-a răspuns, citez din amintiri: M-am săturat să mai fiu valet. O să-i spun lui Crina, dar acum vorbește la telefon și acum nu poate să… Când o să termine… Dar probabil că vrea să-ți transmită ceva cu treaba asta, cu blocajul”, susține vecinul judecătoarei.

Postarea de pe social media a vecinului supărat pe judecătoare:

„Mașina de ridicări, disponibilă abia miercuri”

Bărbatul bănuiește că „mesajul” pe care i l-ar fi transmis în acest fel magistratul are legătură cu faptul că în urmă cu o săptămână i-a cerut soțului acesteia să ridice molozul lăsat în fața casei de câteva zile. ”Trebuia să fac slalom ca să trec printre mașinile lor și moloz”, spune Adrian Silaghi.

Nevoit, vecinul a sunat la 112, de unde a fost sfătuit să apeleze Poliția Locală

Doi agenți au venit în zonă și au stat de vorbă cu judecătoarea. „Am văzut că au scris ceva: nu știu dacă a fost amendă sau avertisment, după care au plecat, dar mașina tot nu a mutat-o”, susține Adrian Silaghi. Acesta a precizat că magistratul le-ar fi spus polițiștilor locali că mașina este avariată și nu o poate mișca din loc, decât atunci când vine un trailer să o ridice. „Păi cum, nu se poate scoate mașina din viteză și să fie împinsă, dacă e cu probleme? Și fix în mijlocul drumului a rămas avariată?”, se întreabă vecinul blocat. Mai multe despre acest caz puteţi citi AICI.