Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel. Probleme mari pentru actor

Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel. Probleme mari pentru actor Johnny Deep are probleme mari de sănătate / Sursă foto: Twitter

Celebrul actor Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta. Cei care aveau bilete la concertul susținut de trupa din care acesta făcea parte au primit o veste proastă la scurt timp de la anunțul privind starea de sănătate a vedetei.

Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta. Trupa din care actorul face parte, The Hollywood Vampires, a fost nevoită să își anuleze concertul din capitala Ungariei. Actorul care va rămâne mereu în istorie pentru rolul lui Jack Sparrow din Pirații din Caraibe s-a confruntat cu mai multe probleme de când a ajuns în Europa.

Starea de sănătate a actorului, care a împlinit luna trecută vârsta de 60 de ani, s-a degradat și acest lucru a pus sub semnul întrebării mai multe concerte. Deep le-a transmis fanilor săi, în urmă cu câteva săptămâni, că este nevoit să amâne o parte dintre reprezentanții din cauza accidentului de la picior. În luna iunie trupa din care face parte a amânat mai multe concerte din Statele Unite. Actorul se confruntă acum cu alte probleme de sănătate.

Starea de sănătate a lui Johnny Depp este din ce în ce mai sensibilă

Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost găsit inconștient. Starea sa de sănătate este una destul de sensibilă. Concertul trupei a fost anulat chiar dacă pe arena unde urmau să facă spectacol era plină cu mii de fani. Unii dintre ei s-au gândit că au intervenit probleme tehnice și și-au exprimat îngrijorarea pe rețelele sociale. Mulți dintre ei au venit de la mii de kilometri distanță pentru a participa la eveniment.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nimeni nu s-a gândit că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră montarea sunetului care fusese programată pentru după-amiază”, a spus o persoană apropiată de actor. Trupa își va continua turneul în Europa, iar ultimul concert este programat pentru data de 23 iulie în Germania. Ulterior, The Hollywood Vampires vor avea concerte timp de trei zile în SUA în locul celor amânate în luna iunie, potrivit Marca.com.