Evenimentul Zilei > International > Tăiat cu sticla și ars pe față cu țigara! Ce mare actor a fost desfigurat de nevastă
Tăiat cu sticla și ars pe față cu țigara! Ce mare actor a fost desfigurat de nevastă

Tăiat cu sticla și ars pe față cu țigara! Ce mare actor a fost desfigurat de nevastă

Un star de Hollywood reclamă rele tratamente deosebit de brutale din partea fostei soții. Vedeta masculină susține că a ajuns la spital, maltratat, după una din bătăile aplicate în care nevasta i-a stins o țigară în față și a aruncat în el cu o sticlă care, spartă, i-a secționat un deget.

O fotografie în care actorul Johnny Depp apare pe un pat de spital, cu mâna sângerând, și care a fost dezvăluită de tabloidul american The Blast, este una dintre probele folosite de acesta în procesul intentat fostei soţii, actrița Amber Heard, pe care o acuză de defăimare.

Cei doi au fost căsătoriți doar un an și trei luni. Relaţia a început în 2012, iar un an mai târziu Heard l-a acuzat pe actor că a început să consume alcool şi droguri. Divorţul lor a fost finalizat abia în ianuarie 2017, timp în care Heard l-a acuzat pe Deep de violenţă domestică, iar el a acuzat-o de şantaj financiar.

Johnny Depp cere daune de 45 de milioane de dolari celei care i-a fost soţie timp de 15 luni, arată Romaniatv.net.
Astfel, în plângerea depusă la o curte de justiţie din Virginia, SUA, celebrul actor susține că a ajuns la un spital din Australia loc în martie 2015, în urma unei dispute conjugale care s-a consumat într-un local, în care actriţa Amber Heard a stins o ţigară pe faţa lui şi a aruncat înspre el cu două sticle, din care una l-a ratat, iar a doua i-a secţionat un deget.

Avocatul fostei soţii a negat orice acuzaţie, susţinând că, de fapt, Johnny Depp încearcă să distragă atenţia de la faptul că ar fi abuzat-o psihologic pe femeie, pe durata mariajului.

Pe lângă procesul intentat lui Heard, Depp a acţionat în judecată pentru defăimare şi News Group Newspapers Limited, compania care deţine ziarul britanic The Sun, şi pe editorialistul Dan Wootton.

Sursa: Realitateatv.net