Evenimentul ZileiPoliticaUSR rămâne fără Ivan Patzaichin! Campionul s-a retras din comisia ARBDD

USR rămâne fără Ivan Patzaichin! Campionul s-a retras din comisia ARBDD

USR rămâne fără Ivan Patzaichin! Campionul s-a retras din comisia ARBDD
Ivan Patzaichin a rămas şocat în urma atacurilor violente la adresa sa și renunță să mai conducă comitetul consultativ inițiat de USR pentru alegerea unui guvernator al Administrației Biosferei Delta Dunării.
Ivan Patzaichin a fost anunţat de USR PLUS că va face parte dn comisia care alege guvernatorul Deltei Dunării. Numai că, Ivan Patzaichin s-a retras după doar două zile.

Ivan Patzaichin, Omul Deltei: iese din comitetul consultativ pentru alegerea guvernatorului ARBDD

Ivan Patzaichin a anunţat că se retrage din comisia care urma să selecteze viitorul guvernator al Deltei Dunării. Doar la două zile după ce a fost anunţat de USR PLUS ca parte din comisie. Fostul sportiv a rămas şocat de atacurile lansate la adresa sa după anunţul USR-PLUS.

Ivan Patzaichin: „Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect.

Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea, și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate.

Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces.

Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, a scris Ivan Patzaichin pe contul său Facebook.

Numirea conducerii ARBDD a revenit Alianței USR PLUS în urma negocierilor cu PNL și UDMR

Ivan Patzaichin, renunţă deşi alianța USR PLUS l-a invitat în 15 ianuarie pe fostul canotor să participe la un proces de consultare care să stabilească noul șef al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Pentru începerea procesului de recrutare, cei doi co-preşedinţi ai Alianţei i-au adresat o invitaţie lui Ivan Patzaichin. Cu ideea de a forma un grup consultativ reprezentativ pentru Delta Dunării. Unde urma să facă parte asociaţii şi actori relevanţi şi cu interese diverse. Deocamdată situaţia se complică prin renunţarea marelui sportiv.

 


Accesează: