Iulia Vîlceanu a făcut senzație pe scena Românii au talent. A primit Goldez Buzz de la Smiley și Bortoș

Iulia Vîlceanu a făcut senzație pe scena Românii au talent. A primit Goldez Buzz de la Smiley și Bortoș Surs foto: villia.official/ Instagram

La doar 20 de ani, Iulia Vîlceanu a livrat un moment remarcabil pe scena sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent” în episodul de vineri seară, 15 martie, prin cântecul său.

Originară din Satu Mare, tânăra a fost răsplătită cu un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș, care au rămas impresionați de prestația și talentul tinerei.

Iulia Vîlceanu a început să cânte la chitară la 12 ani

De la vârsta de 12 ani, a început să exploreze sunetele chitarei și să înțeleagă complexitatea compoziției muzicale. În fiecare zi se dedică scrisului și cântatului. Însă pasiunea ei cea mai mare rămâne interpretarea pieselor pe care le-a creat, cele mai multe în limba engleză.

Iulia Vîlceanu spune că mama ei este și cea mai bună prietenă a sa, iar părinții ei i-au dat libertatea să facă ce își dorește. Pe scena de la „Românii au talent”, tânăra a interpretat o piesă în limba română.

Ne puteți urmări și pe Google News

 Publicul de la „Românii au talent” au aplaudat-o în picioare

La finalul momentului său artistic, publicul și juriul au aplaudat-o în picioare.

Într-o lume de zgomot, tu ești o notă pură care ajunge direct la suflet”, a spus Andra.

„În cicatrice să citești printre rânduri, mi-a rămas asta… Wow, versurile sunt absolut superbe. Pare o compoziție dintr-o lume pe care o credeam uitată”, a declarat și Andi Moisescu după momentul susținut de Iulia Vîlceanu.

La rândul lui, Dragoș Bucur i-a transmis că în primul rând ea o povestitoare, iar în piesele sale folosește muzica, emoția și intelectul.

„Foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate”, a spus acesta.

Eu îți prevăd un viitor foarte mare”, a declarat și celălalt membru al juriului, Mihai Bobonete.

Iulia Vîlceanu a luat Goldez Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Impresionat complet de momentul tinerei, Smiley i-a spus că e cea mai bună cântăreață și autoare care a urcat pe scena show-ului, menționând că a rămas șocat. De asemenea, el i-a spus că o așteaptă în studio.

Iulia Vîlceanu

Sursa foto: villia.official/ Instagram

Piesa este foarte bună. Abia așteptăm să te vedem la studio și să ascultăm toate piesele tale. Ești genul nostru de om”, a spus Smiley la finalul momentului.

Iulia Vîlceanu s-a arătat profund uimită de Golden Buzz. A spus că această distincție înseamnă că nopțile în care și-a dorit să realizeze ceva prin muzică nu au fost doar vise, iar acum este extrem de fericită.