Smiley face zeci de mii de euro pe lună. Care este averea artistului

Smiley face zeci de mii de euro pe lună. Care este averea artistului Mihai Bendeac, enervat la culme de Smiley. „Nu mă pot abține. Îl urăsc”. Sursa foto Instagram

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar acest lucru este arătat și de veniturile pe care artistul le are. Acesta face zeci de mii de euro numai din contractele de imagine.

Unul dintre cei mai poplar artiști români, Smiley, are și conturi pe măsura popularității. Așa se face că Andrei Maria, alias Smiley, face lunar zeci de mii de euro. Potrivit informațiilor din spațiul public acesta ar câștiga numai dintr-un contract de publicitate 50.000 de euro pe lună.

În afară de aceste câștiguri, cântărețul mai câștigă 150.000 de euro pe fiecare sezon la ”Românii au talent”. De asemenea pentru postul de antrenor la ”Vocea României”, Smiley ar încasa 60.000 de euro. Culmea este că din youtube, artistul ar face însă cei mai mulți bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit informațiilor din spațiul public el ar câștiga nu mai puțin de 10 milioane de euro. De altfel, artistul este implicat și în mai multe firme. Așa se face că el deține o cotă de 70% dintr-o companie de producție. Aceasta s-a dovedit, de-a lungul anilor, a fi extrem de profitabilă.

Sursa foto: Pixabay

Și Smiley este implicat în afaceri imobiliare

Nu de alta dar are o cifră de afaceri de 2 milioane de euro. Pe de altă parte și Smiley a investit în imobiliare. Aici este implicat îbntr-o firmă alături de soțul Andreei Bănică. Cei doi construiesc case și blocuri, doar că pe cifre compania nu arată atât de bine. O altă investiție a artistului este cea legată de Festigal.

Nici aceasta nu pare una bun augur, deși se ocupă de organizarea festivalurilor și aducerea artiștilor mari din afară. Acum compania se află la un pas de faliment. Pe lângă cele enumerate mai sus, Smiley și Gina Pistol au o casă care valorează mai mult de un milion de euro.

Ei îi au ca vecini pe Antonia și pe Andreea Bănică. Imobilul este situat într-o zonă selectă de la Cernica. Însă, cea mai mare avere a artistului este cu siguranța fiica lui, Josephine pe care o are cu soția, Gina Pistol.