Artist ameninţat cu moartea, în scandalul divorțului lui Cătălin Bordea

Artist ameninţat cu moartea, în scandalul divorțului lui Cătălin Bordea Livia și Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/ Cătălin Bordea

Dragostea dintre Livia și rapperul Spike l-a afectat nu doar Cătălin Bordea. Un alt artist a primit amenințări cu moartea la puțin timp după ce comediantul a aflat că soția lui îl înșela cu cel mai bun prieten al său, care i-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Cătălin Bordea nu a crezut când cei apropiați au încercat să-l avertizeze că în mariajul său ar exista un intrus. Orbit de iubirea pe care i-o purta soției sale, comediantul a ajuns în situația în care s-a confruntat cu un adevăr dureros. Livia, soția lui, se îndrăgostise de Spike, cel mai bun prieten al său.

Cătălin Bordea nu a crezut până nu a văzut cu ochii lui

În luna septembrie 2023, viața lui Cătălin Bordea s-a schimbat la 180 de grade. Comediantul a fost lovit de un adevăr greu de acceptat. Livia, femeia alături de care a trăit peste 10 ani, s-a cuplat cu Spike, prietenul lui cel mai bun.

Șocul suferit a fost cu mult peste așteptările sale. Femeia pe care a iubit-o cel mai mult l-a trădat, trădare peste care nu poate trece. În cele din urmă, Cătălin Bordea a declarat că Livia nu mai este femeia de care s-a îndrăgostit.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ea îmi zicea că nu se mai regăsește, că nu mai este ea…de aceea am divorțat. Când am văzut imaginile prima oară am zis că nu e adevărat. Așa am crezut. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta… eu nu erau căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e”, a spus Cătălin Bordea, în podcastul lui Speak.

Cătălin Bordea, părăsit și de noua iubită. Declarația comediantului

Cătălin Bordea. Sursă foto: Youtube

De ce Speak a fost amenințat cu moartea

Pentru că și-a dorit atât de mult ca  Bordea să fie invitat în podcastul lui, Speak nu s-a putut abține și i-a mărturisit cât de mult a avut și el de suferit. Speak a fost terorizat și  amenințat pe rețelele de socializare deoarece numele său a fost confundat cu cel al lui Spike. Cu această ocazie, iubitul Ștefaniei speră să fi clarificat toate nelămuririle.

„O să vorbim și despre subiectul ăsta. Trebuie, neapărat. Am ținut neapărat să ajungă Cătălin Bordea la podcastul meu în seara asta. Tocmai ca să lămurim lucrurile astea. Am primit inclusiv amenințări cu moartea după episodul ăsta, cu Livia. Pentru că am fost confundat cu Spike”, spus Speak.

Ce a făcut Cătălin Bordea cu Spike

Bordea susţine că nu i-a reproşat lui Spike că i-a luat nevasta.

„E un rău pe care îl faci, te-ai băgat în casa unui om. Dar și când te lauzi…dacă te duci la frizer și zici, băi, tu știi de când îi trag și în fac… N-am încercat să vorbesc cu el. Ce să vorbești?”, a declarat Cătălin Bordea.