Cătălin Bordea râdea de bărbații înșelați, dar și-a luat-o. Lovitură în plin

Cătălin Bordea râdea de bărbații înșelați, dar și-a luat-o. Lovitură în plin Livia și Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/ montaj foto evz

În urmă cu ceva vreme, Cătălin Bordea a râs de unul dintre prietenii săi, care fusese înșelat și părăsit de soție. Acesta s-a amuzat copios de necazul amicului său, fără să se gândească că vine și rândul lui.

În urmă cu 7 ani, Cătălin Bordea râdea de soția lui Dan Badea, care fugise cu cel mai bun prieten al acestuia. Atunci, comediantul nu s-a gândit că fosta lui soție, Livia, va putea face așa ceva, dar viața i-a demonstrat că este imprevizibilă.

Bordea a spus în emisiune că Dan Badea a rămas, practic, cu buza umflată, după ce nevasta fugise cu cel mai bun prieten al său. Juratul de la iUmor a declarat că nu înțelege cum un prieten poate face așa ceva. La 7 ani distanță, Spike, artistul pentru care l-a părăsit Livia, i-a demonstrat că orice se poate.

„Dan Badea e de față cu noi aici. E un prieten foarte bun, de foarte mulți ani îl avem lângă noi. Omul ăsta (n.r. Cătălin Bordea arată către Dan Badea) a trecut printr-o despărțire după care mulți n-ar fi supraviețuit. Cel mai bun prieten al lui a plecat cu nevastă-sa! Să-ți pierzi prietenul în halul ăsta?! Omul ăsta este un exemplu. Oricum, Dan Badea și-a refăcut viața și îl felicit pentru treaba asta. E în siguranță, pentru că nu mai are prieteni. El nu mai are”, spunea Cătălin Bordea, pe scenă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălin Bordea, Dan Badea, comedianți

Karma l-a lovit pe Cătălin Bordea. Sursa Youtube

Cătălin Bordea, părăsit pentru Spike

Scenariul în care s-a aflat Dan Badea s-a repetat la 7 ani distanță. Soția lui Bordea ar fi început o idilă cu Paul Mărăcine, alias Spike, cu un an înainte de divorț. Comendiantul a încercat să își salveze căsnicia, dar fără rezultat. După divorț, fosta lui soție s-a sărutat cu Spike, un prieten foarte apropiat al acestuia. La scurt timp s-a zvonit că cei doi deja s-au mutat împreună și că au o relație serioasă.

A încercat să își salveze căsnicia

Un apropiat a declarat că Bordea a încercat să îi arate Liviei cât o iubește și că s-ar fi opus separării. El ar fi fost și la psiholog pentru a o convinge pe fosta sa soție că este un om mai bun, dar aceasta a ales să plece.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei”, dezvăluia o sursă apropiată comediantului, potrivit Cancan.