Evenimentul Zilei > Actualitate > Italienii îl regretă pe Ianis Hagi: „Va ajunge un fotbalist adevărat”
Italienii îl regretă pe Ianis Hagi: „Va ajunge un fotbalist adevărat”

Italienii îl regretă pe Ianis Hagi: „Va ajunge un fotbalist adevărat”

Ianis Hagi (20 de ani) i-a făcut pe italieni să plângă după el. Chiar dacă nu a impresionat la fiorentina, fiul lui Gheorghe Hagi este văzut în continuare cu ochi buni de italieni.

Ianis Hagi a avut o experiență neplăcută la Fiorentina, acolo unde mai sclipea doart la echipa Primavera, și nu la cea de seniori așa cum și-a dorit. Odată întors în țară, la FC Viitorul, fiul „Regelui” a impresionat la echipa tatălui său, precum și la naționala U21 a României, alături de care s-a calificat la Euro 2019. 

Acum, italienii au conștientizat că Fiorentina s-a grăbit să scape de Ianis Hagi. „Regretul nostru pentru vânzarea lui Ianis crește. L-am văzut îndeaproape și de mai multe ori, și tot timpul a părut un talent. Nu trebuie să fii un geniu pentru a-ți da seama că va ajunge un fotbalist adevărat. De fapt, se descurcă foarte bine la Constanța și la naționala de tineret a României, iar tatăl său anunță că în curând, va prinde un mare transfer. Ianis are aceeași tehnică și aceeași viteză de gândire cu a lui Federico Chiesa, iar împreună ar fi putut face lucruri mărețe”, au titrat cei de la Firenze Viola.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: