Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat

Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat Prințesa Kate.Sursa Foto: Arhiva EVZ

În luna martie, Kate Middleton a anunțat că urmează chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer în urma unei operații abdominale suferite la începutul anului.

La acea vreme, Kate Middleton a declarat că se simte bine, însă biroul de presă al cuplului princiar a anunțat că nu va oferi actualizări periodice privind starea de sănătate a prințesei.

Noi informații despre Kate Middleton de la Palat. Când revine la muncă

Marți, 21 mai, Palatul Kensington a făcut o scurtă declarație cu privire la revenirea Prințesei de Wales la îndatoririle publice. Prințesa de Wales continuă să evite aparițiile publice în timp ce se recuperează după diagnosticul de cancer.

„Nu se așteaptă ca prințesa să revină la activitățile oficiale până când echipa sa medicală nu îi va da aprobarea", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington pentru BBC.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actualizarea a fost oferită cu ocazia lansării unui raport al fundației sale, care are în centrul activității primii ani de viață ai copiilor. Prințesa a fost la rândul ei informată cu privire la raportul elaborat de Centrul Royal Foundation for Early Childhood, care subliniază necesitatea unor investiții sporite din partea întreprinderilor în primii ani de viață ai copiilor.

„Copilăria timpurie va rămâne în continuare în centrul activității sale publice", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Aceste informații recente arată că nu au existat schimbări în privința apelurilor anterioare ale lui Kate Middleton de a avea parte la intimitate pe parcursul recuperării sale. Cu toate acestea, se pare că ea a rămas o „forță motrice” în spatele Centrului pentru Copilărie Timpurie.

Kate şi William

Kate şi William au marcat 13 ani de la căsătorie cu o fotografie inedită. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton, operată de medici italieni

Potrivit unor zvonuri apărute în spațiul public, neconfirmate de Casa Regală, pentru intervenția chirurgicală suferită în ianuarie, o echipă de medici din Italia s-ar fi deplasat la Londra. Printre cei care au luat parte la intervenție se numără unul dintre cei mai renumiți specialiști ai Policlinicii Gemelli.

Cu toate că nu există o confirmare din partea Palatului Buckingham, informația s-a răspândit rapid in spațiul public. De altfel, subiectuleste detaliat de revista "Gente", în ediția din 3 mai. Nici Policlinica Gemelli nu confirmat această informație.

Prințesa de Wales, diagnosticată cu cancer

La 22 martie 2024, Kate Middleton a făcut un anunț prin intermediul unui mesaj video, dezvăluind că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie. Prințesa de Wales nu a specificat tipul de cancer, însă a menționat că boala i-a fost descoperită în urma unei intervenții chirurgicale la abdomen suferite în luna ianuarie.

„După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus ea la vremea respectivă.