Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol

Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol Meghan Markle și Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EvZ

Meghan Markle s-a remarcat prin garderoba chis pe care o poartă. Stilul vestimentar al actriței a evoluat semnificativ de când a primit titlul de Ducesă de Sussex. Cu toate acestea, pare că Meghan și-a schimbat vestimentație. În ultima perioadă a optat pentru pantaloni, fuste sau rochii mult prea lungi pentru statura ei.

Meghan Markle și-a schimbat stilul vestimentar

În loc să-și croiască hainele pe înălțimea ei, 1,65 m, Ducesa de Sussex poartă piese care se prelungesc pe podea. Stiliștii spun că nu este vorba de o neglijență vestimentară, ci mai degrabă Meghan Markle încearcă să creeze o iluzie. Stilistul Rochelle White a declarat pentru o revistă de profil că hainele lungi pe care le poartă Ducesa de Sussex dau iluzia că Meghan ar fi mai înaltă.

„Rochiile și pantalonii lungi, în funcție de tipul de corp, pot ajuta la alungirea corpului și a formei. Te pot face să pari mai înaltă și, în funcție de stiluri, pot ajuta la definirea zonelor corpului pe care vrei fie să le evidențiezi, fie să le acoperi”, a precizat Rochelle White.

Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle în timpul turneului din Nigeria; Sursa foto: X

Ducesa se îmbracă în haine mult prea lungi pentru înălțimea ei

Diferența de înălțime între Meghan Markle și Prințul Harry este de 15 centimetri. Ducesa abia dacă-i ajunge până la umăr, motiv pentru care compensează acest inconvenient prin hainele mai lungi.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Privind-o pe Meghan, simt că aceste stiluri o fac să pară mai înaltă și îi evidențiază silueta. Simt că o face să pară mai înaltă. Simt că își cunoaște corpul și lucrurile sau obiectele care îi vin cel mai bine și se folosește de asta cu look-urile ei”, a mai precizat celebra stilista.

Meghan Markle si Printul Harry

Prințul Harry și Meghan. Situația s-a agravat. Sursa: Arhiva EVZ

Trucul folosit de Meghan Markle să pară mai înaltă

Nu este un secret că Prințesa de Wales și Meghan Markle au două stiluri diferite. Kate Middleton se îmbracă cu piese vestimentare elegante, clasice, în timp ce Meghan preferă un aspect mai tredy. „Meghan are mai mult un aspect trendy când vine vorba de stilul ei. Kate este foarte clasică și șic în ceea ce privește ținutele și stilul ei, cu piese tradiționale.

În cazul lui Meghan, simt că este foarte mult ea însăși și are elemente care îi pun în valoare personalitatea și stilul personal. Cu topuri cu umerii goi, pantaloni scurți, coordo-uri și topuri cu spatele racer, ea nu ascunde ceea ce îi place și ceea ce funcționează pentru ea”, a evidențiat stilista Rochelle White pentru Daily Mail.