Gestul prin care Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea împăca cu familia regală

Gestul prin care Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea împăca cu familia regală Meghan Markle, sfătuită despre cum poate recâștiga simpatia britanicilor. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle nu au relații foarte bune cu familia regală. Cu toate acestea, cei doi ar putea să facă un gest care ar ajuta enorm la îmbunătățirea acestor tensiuni.

Secretul împăcării cu familia regală britanică

Au fost lansate mai multe apeluri pentru ca Meghan Markle și Prințul Harry să își ducă copiii în Marea Britanie.

Acesta ar putea fi un gest care ar atenua tensiunile existente în cadrul Familiei Regale, susține un expert.

Afirmațiile vin după ce s-a dezvăluit că și lui Harry îi lipsesc anumite aspecte ale vieții în Marea Britanie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meghan Markle

Prințul Harry este „foarte supărat" că Archie și Lilibet au ratat o reuniune de Paște cu verișorii

Reuniunea de paște este o tradiție a Familiei Regale. Acesta nu rata în trecut nicio ocazie pentru a fi alături de familia regală, până când a decis să se mute în SUA.

La patru ani după ce au renunțat la rolurile lor, ducele și ducesa de Sussex au criticat în mod deschis instituția. Acest lucru a dus la o relație tensionată cu regele Charles și la distanțarea de prințul William și prințesa Kate.

Louella Alderson, specialist în relații, sugerează că prezența prințului Archie și a prințesei Lilibet în Marea Britanie ar putea fi calea reconcilierii.

Meghan Markle, familia regală

Copiii ar putea încuraja legăturile cu cercul lor familial mai larg

Vorbind în exclusivitate pentru The Mirror, Louella a declarat:

„Este un prim pas pozitiv pentru ca familia să încerce să se reunească și să-și vindece relațiile. Copiii au o capacitate unică de a aduce bucurie și voie bună, iar faptul de a-i vedea interacționând și creând legături cu verișorii lor ar putea să le reamintească adulților importanța familiei și a iertării", a spus aceasta.

Ea a continuat:

„Copiii ar putea forma propria lor legătură, ceea ce ar putea avea un efect pozitiv asupra adulților. Acest lucru i-ar putea motiva pe William, Kate, Harry și Meghan să își rezolve problemele, de dragul copiilor lor și al viitorului relațiilor lor”, a mai adăugat Louella Alderson.