Meghan Markle, hotărâtă să nu se întoarcă în Marea Britanie. Nu va participa la un eveniment important

Meghan Markle, hotărâtă să nu se întoarcă în Marea Britanie. Nu va participa la un eveniment important Meghan Markle. Sursa foto: Arhiva EVZ

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, se află sub lumina reflectoarelor în anticiparea vizitei Prințului Harry în Regatul Unit al Marii Britanii. De ce? Aceasta ar putea să nu-l însoțească pe soțul ei în această călătorie, lăsându-l singur cu familia. Va fi o continuare a absenței sale din Marea Britanie, unde nu a mai călcat din 2022. Situația vine în contextul unui eveniment special la Catedrala St. Paul pe 8 mai, Easter Feria. Acolo Prințul Harry va lua parte la un serviciu religios ce marchează o dată semnificativă, respectiv încoronarea regelui Charles.

Meghan Markle și dilema participării cuplului regal la evenimentele din Marea Britanie generează discuții intense. Tensiunile cu presa și instituția regală pot influența decizia ei, în ciuda așteptărilor publicului și a familiei regale. Expertul regal Richard Fitzwilliams a exprimat în The Sun preocupări legate de potențiala revenire a Ducesei în Regatul Unit. Subliniind posibilitatea unei primiri negative din cauza comportamentului său din ultimii ani. Securitatea cuplului, deși nu este o problemă majoră, dar poate servi drept motiv pentru absența ei. Mai ales după evenimentele legate de Frogmore Cottage și controversa cărții „Spare”.

Meghan Markle regretă luxul din Marea Britanie

Frogmore Cottage, situat în Berkshire, Anglia, este un punct de referință pentru cuplul regal, având în vedere că a fost reședința lor după căsătorie. Casa, care datează din anii 1800 și a servit drept cămin pentru diverse personalități regale, a suferit renovări majore pentru a deveni mai sustenabilă și ecologică, reflectând valorile Ducilor de Sussex. Deși numele său sugerează o structură mică, Frogmore Cottage este o reședință de dimensiuni considerabile. Ea a jucat un rol important în viața lui Harry și Meghan, chiar și după mutarea lor în America de Nord.

Deciziile Ducilor de Sussex, inclusiv cele legate de Frogmore Cottage și retragerea din pozițiile importante ale Familiei Regale, reflectă dorința lor de a avea un stil de viață diferit. Păstrând totodată legături cu patrimoniul și familia lor britanică. Absența sau prezența Meghan Markle în Anglia pentru evenimentele viitoare rămâne un subiect de interes, subliniind complexitatea relației lor cu instituția regală și publicul larg.

Ne puteți urmări și pe Google News