Prințul Harry și cel mai mare coșmar al său. Toată lumea e cu ochii pe el

Prințul Harry și cel mai mare coșmar al său. Toată lumea e cu ochii pe el Prințul Harry. Sursa foto: arhiva EVZ

Prințul Harry urmează să viziteze Marea Britanie la începutul lunii mai, cu ocazia aniversării Jocurilor Invictus. Un autor regal a declarat că Harry va participa „cu siguranță” la eveniment, în ciuda tensiunilor dintre el, Meghan Markle și familie, dar că nu îi va fi ușor.

Prințul Harry evită să se întâlnească cu fratele său

„Dacă va decide să nu vină, va fi nevoie de explicații, pentru că toată lumea va presupune că este pentru că nu vrea să se simtă stânjenit de faptul că trebuie să se întâlnească cu fratele său sau că trebuie să aleagă să nu se întâlnească cu el.”, a spus expertul regal, Tom Quinn.

Prinții Harry si William

Prinții Harry si William / Surse foto: Dreamstime

Expertul regal a spus că nimeni nu mai crede în scuzele lui Harry și că ar fi rău să nu vină și să se întâlnească cu prințul William și Regele Charles.

Nimeni nu mai crede în scuzele lui

„Să nu vină ar fi mai rău decât să găsim un fel de compromis prin care Harry să îl vadă pe William timp de 10 minute sau să găsească un motiv pentru care nu are timp să își vadă fratele și tatăl și trebuie să se întoarcă repede în Statele Unite pentru a fi alături de copiii săi. Dar nimeni nu se va lăsa păcălit de aceste scuze”, a declarat acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie, în ciuda faptului că a pierdut procesul intentat la Înalta Curte împotriva Ministerului de Interne în legătură cu decizia din 2020 de a modifica nivelul de securitate personală atunci când vizitează Regatul Unit. Deocamdată nu se știe dacă soția sa, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, va vizita Marea Britanie alături el. Ducesa de Sussex a venit rar în Regatul Unit de când cei doi s-au retras din îndatoririle lor regale în 2020, ultima sa vizită fiind în 2022 pentru a participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, potrivit The Mirror.

harry, william, meghan

Sursa: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt bine veniți

Un alt comentator regal a declarat că Familia Regală a dat semne că Harry și Meghan Markle nu mai sunt bine veniți în Marea Britanie. Pe 18 martie, profilurile ducelui și ducesei de Sussex au fost eliminate de pe site-ul regal royal.co.uk. Ele au fost înlocuite cu o secțiune comună plasată în partea de jos a paginii „Membrii familiei regale”.

Prezentatorul GB News, Andrew Pierce, a declarat: „Nu este o coincidență, deoarece Prințesa de Wales a filmat acel videoclip miercuri și acel anunț despre retrogradarea lor a fost joi. Deci totul s-a întâmplat în același timp. Tocmai a fost dat un semn clar pentru acei oamenii care credeau că Harry și Meghan se pot întoarce. Nu, nu se va întâmpla. Nu există nicio șansă să se întâmple, deoarece nu mai sunt membri „activi” ai Familiei Regale. S-a luat deja decizia și asta este”.