Ce se întâmplă, de fapt, cu Kate Middleton. Prințul William a recunoscut

Ce se întâmplă, de fapt, cu Kate Middleton. Prințul William a recunoscut Kate Middelton și William. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul William a explicat ce se întâmplă cu soția sa, Kate Middleton, dar și cum se simte aceasta după operație. În ultima vreme au apărut foarte multe zvonuri în mediul online.

Prințul William a vorbit despre teoriile nebunești ale conspirației despre soția sa, Kate Middleton. Aceasta se recuperează după operația abdominală, dar în mediul online au apărut o mulțime de zvonuri nebunești.

Prințul William, concentrat pe muncă

Palatul Kensington a a anunțat că soția prințului William se va odihni până în preajma Paștelui și că nu vor da vești despre cum se simte. Un purtător de cuvânt a declarat că William este foarte concentrat pe muncă, nu pe zvonurile care au apărut pe Internet.

william și kate

Sursa: Arhiva EVZ

Ce spune Palatul Kensington

„Concentrarea lui este pe munca sa și nu pe rețelele de socializare. Acest lucru vine după ce Palatul Kensington a spus că a fost nebunie pe rețelele de socializare, de când Kate a fost operată. Termenele furnizate cu privire la șederea în spital a prințesei și revenirea planificată la îndatoririle regale au fost foarte clare încă de la început. Nimic nu s-a schimbat”, a spus acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News
william și kate

Sursa foto Arhiva EVZ

Familia Regală a anunțat că ducesa se simte bine. Unchiul lui Kate, Gary Goldsmith, care apare în prezent în noua serie a emisiunii Celebrity Big Brother de pe ITV1, a criticat teoriile conspiraționiste nebunești privind absența din public a familiei regale și a spus că soția prințului Harry are nevoie de spațiu.

Kate Middleton are nevoie de spațiu

„Cred că ar trebui să o lase în pace acum, pentru că există un motiv pentru care ei [familia] nu vorbesc despre asta”, a spus acesta. „Cred doar că este fundamental greșit și dacă s-ar întâmpla cu oricine altcineva, s-ar gândi să le dea spațiu. Dar pentru că Kate este Kate, face o treabă atât de bună, încât întotdeauna există interes pentru ea. Ea este numărul unu în familia regală cu un motiv și îi rog pe oameni să îi lase puțin spațiu”, a mai declarat el.

Site-ul american de bârfe TMZ a distribuit în această săptămână fotografii cu Kate, ducesa de Cambridge, fiind condusă în apropierea castelului Windsor într-un Audi 4X4, potrivitexpress.co.uk.