Familia Regală, probleme din cauza rudelor lui Kate Middleton

Familia Regală, probleme din cauza rudelor lui Kate Middleton Prințesa Kate.Sursa Foto: Arhiva EVZ

Secretele familiei regale britanice sunt în pericol din cauza unchiului lui Kate Middleton. Familia prințesei de Wales este furioasă.

Părinții lui Kate Middleton sunt indignați de faptul că unchiul ei, Gary Goldsmith, s-a înscris la Celebrity Big Brother. Expunerea acestuia ar putea pune în pericol o parte dintre secretele familiei regale britanice.

Ce reacție are familia lui Kate Middleton

Persoane apropiate familiei lui Kate Middleton au declarat că mama lui Kate, Carole - sora lui Gary - este „furioasă” și se teme că ar putea dezvălui secrete regale în cadrul emisiunii, care va începe să fie televizată săptămâna aceasta în Marea Britanie.

Tabloidele britanice scriu la rândul lor că cei de la Palat sunt îngrijorați la rândul lor de ceea ce ar putea spune Garry atât despre familia regală, cât și despre familia lui Kate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Gary a spus că mama lui Kate, Carole, și tatăl ei, Michael, sunt revoltați și nu sunt fericiți de participarea sa în cadrul show-ului Celebrity Big Brother. Este exasperant pentru ei. Kate nu are nevoie de acest stres”, a spus o sursă pentru The Sun.

gary goldsmith

Gary Goldsmith. Sursă foto: Instagram

Oaia neagră a familiei Middleton

Cu toate astea surse susțin că cei care ar trebui să fie îngrijorați de apariția televizată a lui Gary Goldsmith sunt Harry și Meghan. Asta pentru că ar putea oferi publicului noi detalii din culisele conflictului cu casa regală.

În ciuda îngrijorărilor familiei, apropiații unchiului lui Kate Middleton au insistat că acesta va vorbi doar cu drag despre nepoata Kate.

El a participat la nunta acesteia cu prințul William în 2011 și la căsătoria surorii sale Pippa cu miliardarul James Matthews șase ani mai târziu.

„În ochii publicului, Gary a devenit oaia neagră a familiei Middleton. Carole este sora lui, așa că va exista întotdeauna dragoste pentru ei, însă aceștia nu mai sunt de acord cu multe lucruri. El a spus că nu are binecuvântarea lor pentru a intra în casa Big Brother, dar oricum merge cu toată viteza înainte. Vrea să își apere familia. Gary nu ar face nimic care să îi facă de râs pe Kate sau William, la care se gândește foarte mult”.

Kate Middleton, departe de ochii lumii

Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington a comunicat că Prințesa de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. Ulterior, reprezentanții lui Kate Middleton au subliniat dorința Prințesei de a menține confidențialitatea informațiilor medicale și au promis să ofere actualizări doar în cazul în care există informații semnificative de împărtășit.

La 29 ianuarie, Palatul a anunțat că aceasta a fost externată și că se recuperează favorabil.

Cu toate acestea, îngrijorarea fanilor față de starea de sănătate a lui Kate a crescut după ce Prințul William și-a anulat participarea la un eveniment public din motive personale, generând diverse teorii ale conspirației pe internet.

Într-o declarație rară, Palatul Kensington a asigurat că Prințesa de Wales își va relua activitățile după perioada Paștelui, clarificând astfel situația.

„Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va reveni după Paște și că Palatul Kensington va furniza actualizări doar atunci când apare ceva semnificativ”, se arată în declarație, potrivit People.