Meghan Markle s-a întors la actorie, după pauza adusă de căsătoria princiară

Meghan Markle s-a întors la actorie, după pauza adusă de căsătoria princiară Sursa foto: Arhiva EVZ

Meghan Markle s-a întors la actorie, prima ei pasiune. Soția prințului Harry deja a fost aleasă pentru un spot publicitar și a publicat câteva poze de la filmări.

Meghan Markle joacă rolul unui stagiar împiedicat în noua reclamă pentru compania de cafea Clevr Blends. În reclamă, soția prințului Harry împachetează cafele cu lapte, lucrează la un computer pentru echipa digitală și prepară băuturi calde.

Megham Markle, din nou pe micile ecrane

La finalul videoclipului, aceasta nu reușește să lovească cu pumnul un coleg în timp ce iese din cameră, provocând râsul întregii echipe.Meghan apare alături de directorul executiv și cofondator Hannah Mendoza în timpul spotului publicitar care a fost filmat la sediul companiei. Clevr Blends are sediul în California, unde Meghan și Harry locuiesc acum.

În clip, Meghan mai poate fi văzută purtând ochelari în timp ce Mendoza prezintă „echipa digitală foarte inteligentă, doar puțin tocilară”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Atât de recunoscători pentru dragostea și sprijinul imens din acest an - vă mulțumim că ne ajutați să menținem visul iubitorilor de cafea cu lapte în viață, și să prosperăm! xo”, a spus compania de cafea.

Site-ul său afirmă că „etica este întotdeauna în prim-planul produsului nostru”, adăugând: „Etica este întotdeauna în prim-planul produsului nostru”: „Acordăm prioritate colaborării cu furnizori de ingrediente mai mici, de familie sau cu cei care au lanțuri de aprovizionare mai transparente”.

Meghan Markle

Meghan Markle s-a întors la actorie. N-a putut sta departe de pasiunea ei. Sursa foto Instagram

Meghan Markle susține această companie

Soția prințului Harry a anunțat pentru prima dată că susține „brandul de wellness” în decembrie 2020. Atunci, ea a declarat: „Această investiție este în sprijinul unei femei antreprenor pasionate care prioritizează construirea comunității alături de afacerea sa.Sunt mândră să investesc în angajamentul lui Hannah de a se aproviziona cu ingrediente etice și de a crea un produs pe care eu personal îl iubesc și [care] are o abordare holistică a bunăstării. Cred în ea și cred în compania ei.”

Ce spune CEO-ul Mendoza

CEO-ul Mendoza a mai declarat că este recunoscător pentru ajutorul oferit de Meghan Markle și că așteaptă să colaboreze cu ea și în viitor.

„Am fost foarte încântată de această investiție. Antreprenorii au nevoie de finanțare, dar au nevoie și de consilieri cărora le pasă profund de ceea ce construiesc. Sunt recunoscător că le-am găsit pe amândouă în Ducesa de Sussex”, a spus CEO-ul.

Cu toate astea, nu se știe câți bani a băgat Meghan în compania care vinde pulberi latte în arome de matcha, chai și cafea, potrivit The Sun.