Prințul Harry și Meghan Markle, planuri după turneul nigerian. Vor alege noi destinații

Prințul Harry și Meghan Markle, planuri după turneul nigerian. Vor alege noi destinații Harry şi Meghan / Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle și-au încheiat turneul recent, însă au planuri mari de viitor. Cei doi parteneri au anunțat că alte noi călătorii sunt „în curs de pregătire”. De altfel, aceștia le-au adresat mulțumiri oficialilor care i-au găzduit în ultimele zile.

Prințul Harry și Meghan Markle pregătesc noi călătorii

Ducele și Ducesa de Sussex au plecat din Abuja la începutul acestei săptămâni. Astfel, după trei zile petrecute în Nigeria, aceștia s-au întors în California cu planuri mari.

Într-un comunicat de presă postat pe pagina lor oficială , Meghan și Harry au adus mulțumiri celor care i-au primit în Nigeria, menționând că experiența a fost una „de neuitat”.

Prințul Harry

Sursa foto: Instagram

Mesaj pentru comunitatea nigeriană

Prințul Harry și Meghan Markle s-au arătat extrem de încântați de ultima lor călătorie. Alături de un mesaj pentru comunitatea nigeriană, aceștia au publicat și o fotografie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ducele și Ducesa își exprimă cea mai profundă recunoștință față de toți organizatorii de evenimente, oficialii militari și întreaga comunitate nigeriană pentru ospitalitatea lor extraordinară și pentru prima dintre multele călătorii memorabile.”, au transmis aceștia.

Prințul Harry și Meghan, planuri pentru a vizita alte destinații

Celebrul cuplu a descris Nigeria ca fiind „prima dintre următoarele călătorii memorabile”. Prințul Harry și Meghan au fost acuzați că au tratat recenta lor vizită în Nigeria ca pe un „turneu regal”. Aceștia au fost primiți la Guvernul Statului Lagos și au fost întâmpinați de oficialii militari la Sediul Apărării din Abuja.

Harry şi Meghan

Harry şi Meghan / Sursa Foto: Arhiva EVZ

Meghan Markle

Sursa foto: Instagram

De altfel, Meghan a fost invitată la un eveniment despre femeile aflate în poziții de conducere în capitala nigeriană, Abuja, pe 11 mai.

În timpul vizitei, care a coincis cu Ziua Mamei în America, Meghan a vorbit despre copiii ei.

„A fi mamă a fost întotdeauna un vis al meu și sunt atât de norocoasă că avem doi copii frumoși, sănătoși și foarte vorbăreți. Îmi place să fiu mamă.”, a declarat aceasta.