Început de săptâmână cu suspans la Reșița. O valiză uitată pe trotuar a declanșat o intervenție de proporții 

Început de săptâmână cu suspans la Reșița. O valiză uitată pe trotuar a declanșat o intervenție de proporții 

Început de săptâmână cu suspans la Reșița. Pe un bulevard central din Reşiţa a fost găstiă o valiză suspectă într-o parcare. Bulevardul A.I. Cuza a fost blocat pentru a se putea interveni.

Început de săptâmână cu suspans la Reșița. O valiză uitată pe trotuar a declanșat o intervenție de proporții din partea echipajelor de poliţie. Un bulevard întreg a fost închis după ce o femeie a raportat o valiză suspectă uitată într-o parcare din Reşiţa. Zona a fost închisă imediat, iar şoferilor li s-a pus răbdarea la încercare fiind obligaţi să rămână blocaţi pe acea stradă.

Început de săptâmână cu suspans la Reșița. O valiză uitată pe trotuar a declanșat o intervenție de proporții

Circulaţia a fost blocată în acestă dimineaţă pe un sector de drum din municipiul Reşiţa, din cauza unei valize suspecte. Alarma a fost dată de o femeie care a observat valiza şi a sunat la 112.

Valiză suspectă pe Bulevardul A.I. Cuza

Reprezentanții Inspectoratului Judeţean pentru Situații de Urgență Semenic ai județului Caraș-Severin sunt deplasaţi la această oră la faţa locului pentru a desluşi misterul, iar circulaţia a fost restricţionată în toată zona.

Autoritățile au închis circulația pe bulevard şi au delimitat un perimetru de securitate. Femeia care a dat alarma spune că a văzut valiza suspectă la ora 9.00.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost soclicitat Seviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Din cauza restricţiilor de circulaţie, coada de mașini formată pe tot bulevardul. Însemnând peste pe 3 kilometri. Potrivit presei locale, este aşteptat în zonă echipajul de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru investiga ce se află în interiorul valizei.

La fața locului au fost direcționate de urgență echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. Totodată, a fost anunțată echipa de intervenție pirotehnică competentă teritorial, a declarat Alina Boeru, purtător de cuvânt la IPJ Caraș-Severin.

Zona de intervenție a fost delimitată, accesul și circulația în zonă fiind restricționate atât pietonilor, cât și autovehiculelor, iar echipajele de intervenție sunt în continuare la fața locului și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție pirotehnică de la SRI, informează radioresita.

„Noi am izolat zona, acum preiau colegii de la IPJ și SRI care sunt abilități”, a declarat lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.