Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla a fost găsit mort pe un câmp. Bărbatul era dat dispărut
Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla a fost găsit mort pe un câmp. Bărbatul era dat dispărut

Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla a fost găsit mort pe un câmp. Bărbatul era dat dispărut

Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla, Victor Chirtoș a fost găsit mort pe un câmp, după ce fusese dat dispărut în urmă cu câteva zile de către fiica sa.

Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla a fost găsit mort pe un câmp! Victor Chirtoș a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Acesta a fost găsit mort pe un câmp, după ce fusese dat dispărut în urmă cu câteva zile.

La data de 9 februarie, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani din Gherla. Aceasta a reclamat că tatăl său, un bărbat din municipiul Gherla, nu a mai putut fi contactat încă din 5 februarie.

A fost găsit în extravilanul localității Fundătura

La data de 10 februarie, în jurul orei 10.30, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla, a fost identificat trupul neînsuflețit al bărbatului de 63 de ani, în extravilanul localităţii Fundătura, comuna Iclod.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, scrie gherlainfo.ro.

A fost consilier al ministrului apărării naționale Constantin Dudu Ionescu

Victor Chirtoș a fost absolvent al Facultății de drept la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și al Facultății de Comandă şi Stat Major – Conducere logistică la Academia de Înalte Studii Militare.

În ultima parte a guvernării CDR din perioada 1996-2000 a fost consilier al ministrului apărării naționale, Constantin Dudu Ionescu. A fost șef al Poliției Rutiere Gherla. Bunicul său, Victor Chirtoș, a fost șef al Comisariatului Poliției Gherla în perioada interbelică și era o personalitate recunoscută.

După ieșirea la pensie a activat în cadrul organizațiilor locale PDL, PC și ALDE. În 2016 a candidat din partea ALDE pentru funcțiile de consilier local și consilier județean. A fost vânător, apicultor, pescar, columbofil pasionat, notează presa locală.

Foto: gherlainfo.ro