Evenimentul Zilei > Actualitate > Mașini blocate în zăpadă pe DN29. Circulația este îngreunată
Mașini blocate în zăpadă pe DN29. Circulația este îngreunată

Mașini blocate în zăpadă pe DN29. Circulația este îngreunată

Mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă pe DN29 luni dimineață. Zona a fost puternic afectată de ninsorile abundente din weekend.

Mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă pe DN 29. Din cauza condițiilor meteo traficul a fost oprit. Se intervine cu utilaje de deszăpezire.

La momentul actual există mai multe restricții. Centrul Infotrafic prezintă toate restricțiile din această dimineață.

Și pe autostrada A1 București – Pitești există restricții. Autoritățile execută mai multe lucrări de asfaltare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, pe Autostrada A1 București – Pitești, din cauza unor lucrări se vor aplica restricții după cum urmează:

– km 99+500 – 98, spre capitală, se restricționează banda nr 1, pentru reparații asfaltice, interval orar 10:30 – 16:00,

– km 17 –  km 17+500, spre Pitești, se restricționează banda nr 1, pentru reparații asfaltice, interval orar 10:30 – 15:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Mașini blocate în zăpadă pe DN29

Circulaţia pe DN 29, între localităţile Ungureni şi Săveni, este afectată, luni dimineaţă, din cauza unor camioane rămase blocate în zăpadă.

Drumul a fost blocat pe un sens de mers de viscolul care spulberă zăpada, camioanele nemaiputând înainta.

La faţa locului se aflădeja  mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Ei dirijează circulaţia alternativ pe un sens pentru a scăpa de aglomerație.

De asemenea, mai multe utilaje de deszăpezire se află în zonă pentru a încerca să tracteze camioanele blocate şi să cureţe drumul de zăpada viscolită.

Trafic blocat pe DN22

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române mai  informează că circulația rutieră este blocată pe DN22 Tulcea-Galați, în localitatea Isaccea, județul Tulcea, după ce a avut loc o coliziune între două autoturisme.

Nu au existat victime.

Se estimează că circulația va fi reluată în condiții normale în aproximativ 30 de minute, se arată pe site-ul Infotrafic.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.