Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav pe DN1. 4 mașini implicate. Traficul este blocat
Accident grav pe DN1. 4 mașini implicate. Traficul este blocat

Accident grav pe DN1. 4 mașini implicate. Traficul este blocat

Traficul este restricționat pe DN1, sensul de mers spre Ploiești, în urma unui accident în care sunt implicate 4 autovehicule.

Un accident rutier grav, în care au fost implicate 4 autoturisme a avut loc, vineri dimineață, pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Băicoi. Din cauza impactului produs între cele 4 autovehicule, traficul rutier fiind restricţionat în zonă.

Momentan, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii contextului în care evenimentul rutier a avut loc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, o persoană este rănită şi cel mai probabil va fi transportată la spital.

Cele patru autovehicule au intrat în coliziune faţă-spate din cauze care urmează să fie stabilite, precizează Poliţia Prahova.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe o bandă a sensului de mers către Ploieşti.

Nu este primul accident grav din această săptămână. Luni, pe DN7, a avut loc un alt eveniment rutier, din păcate, soldat cu doi morți.

Un alt accident a marcat începutul săptămânii

Doi morți și un rănit într-un grav accident de circulație pe DN 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea.

Un grav accident de circulație s-a produs în urma coliziunii dintre un tir care transporta butelii de oxigen și două autoturisme. În urma  impactului s-au înregistrat doi morți și un rănit. Evenimentul a avut loc pe Dealul Negru, în afara localității Drăganu, din județul Argeș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD și de pompieri.

Informația a fost prezentată și de centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Conform informațiilor prezentate de poliție, circulația în zonă a fost blocată, iar traficul a fost deviat.

„(…) pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în afara localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren. Evenimentul s-a soldat cu două persoane decedate și una rănită. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă. Traficul este oprit pe DN 7, fiind deviată circulația pe DN 73C Râmnicu Vâlcea – Curtea de Argeș – DN 7C Pitești”, se arată în comunicatul INFOTRAFIC.