Evenimentul ZileiActualitateDoi morți într-un grav accident de circulație în Argeș. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Doi morți într-un grav accident de circulație în Argeș. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Doi morți într-un grav accident de circulație în Argeș. A fost nevoie de intervenția pompierilor
Doi morți și un rănit, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea. Se pare că un tir încărcat cu butelii de oxigen a căzut peste un autoturism.

Doi morți și un rănit într-un grav accident de circulație pe DN 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea.

Un grav accident de circulație s-a produs în urma coliziunii dintre un tir care transporta butelii de oxigen și două autoturisme. În urma  impactului s-au înregistrat doi morți și un rănit. Evenimentul a avut loc pe Dealul Negru, în afara localității Drăganu, din județul Argeș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD și de pompieri.

Informația a fost prezentată și de centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Conform informațiilor prezentate de poliție, circulația în zonă a fost blocată, iar traficul a fost deviat.

„(…) pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în afara localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren. Evenimentul s-a soldat cu două persoane decedate și una rănită. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă. Traficul este oprit pe DN 7, fiind deviată circulația pe DN 73C Râmnicu Vâlcea – Curtea de Argeș – DN 7C Pitești”, se arată în comunicatul INFOTRAFIC.

Accident grav cu doi morți

Conform ISU Argeș, se pare că autocamionul care transporta butelii de oxigen s-a prăbușit peste unul dintre autoturisme. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și de descarcerare.

„Accident rutier în Dumbrăvești, TIR încărcat cu butelii oxigen și 2 turisme. Accident rutier în Dumbrăvești, TIR încărcat cu butelii oxigen și 2 turisme. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD. În sprijin un echipal al Serviciului de Ambulanță Județean”, se arată într-un mesaj ISU.

În urma impactului o parte din încărcătura din camion s-a împrăștiat pe șosea, au anunțat și reprezentanții Poliției Argeș.

„Autocamionul era încărcat cu tuburi de oxigen, iar o parte dintre acestea au ajuns pe partea carosabilă. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș asigură un perimetru de siguranță pentru intervenția ISU”, a anunțat IPJ Argeș


Accesează: