Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident în Capitală. O ambulanță care se îndrepta către o intervenție a lovit refugiul de tramvai
Accident în Capitală. O ambulanță care se îndrepta către o intervenție a lovit refugiul de tramvai

Accident în Capitală. O ambulanță care se îndrepta către o intervenție a lovit refugiul de tramvai

Au fost probleme pe Șoseaua Chitila după ce o salvare a intrat pe refugiul unui tramvai, iar traficul a avut de suferit.

Un accident în care a fost implicată o mașină aparținând SMURD s-a petrecut, vineri dimineața, pe Soseaua Chitila din Capitală. Autospeciala în care se aflau trei persoane a acroșat refugiul unui tramvai. STB anunță că circulația tramvaielor în zonă a fost blocată, iar traficul s-a desfășurat cu dificultate.

Autospeciala, care se deplasa în regim de intervenție către o solicitare, a acroșat refugiul unui tramvai, în zona Șoseaua Chitilei. Ca urmare a evenimentului, cei trei membri ai echipajului au suferit traumatisme și leziuni. Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00.

La fața locului au ajuns alte trei ambulanțe ale SMURD, care au acordat primul ajutor și au transportat cei trei pompieri la Spitalul Floreasca.

STB anunță că liniile 3 și 45 sunt blocate pe Șos Chitila, la stația Crinului, pe sensul spre Mezeș. Tramvaiele circulă pe traseu deviat, iar traficul rutier este îngreunat.