Evenimentul Zilei > Actualitate > Ambulanță SMURD, grav accident de circulație cu un autobuz
Ambulanță SMURD, grav accident de circulație cu un autobuz

Ambulanță SMURD, grav accident de circulație cu un autobuz

O autospecială SMURD a lovit, duminică, un autobuz de transport în comun, pe o stradă din Brașov.

Nu au fost înregistrate victime, anunță Poliția Brașov. Accidentul din Brașov s-a produs pe strada Lungă între o autospecială SMURD și un autobuz transport în comun.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția str. Lungă cu str. Morii. Potrivit unui martor, polițiștii rutieri au ajuns la fața locului după numai câteva minute. În ambulanță nu se afla la acel moment niciun pacient.

„ „Astăzi, 25 octombrie 2020, în jurul orei 17.30, pe strada Lungă din municipiul Brașov a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două vehicule, respectiv o autospecială SMURD și un mijloc de transport în comun. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că autospeciala SMURD ar fi avut semnalele luminoase și acustice în funcțiune. La momentul producerii evenimentului rutier, în autospecială nu se afla niciun pacient. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale”, a transmis, duminică, Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

Nu s-au înregistrat victime în urma accidentului, ci doar cu pagube materiale. Polițiștii rutieri au demarat o anchetă pentru a constata exact cauzele care au condus la producerea accidentului.

Femeie de 75 de ani accidentată când traversa strada

Un alt accident la Brasov a avut loc în urmă cu doar două zile, unde un pieton a fost accidentat când traversa strada.

Un bărbat, în vârstă de 48 ani, care conducea un autoturism, la intersecția bulevardului Al. Vlahuță cu strada Brândușelor din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un pieton, angajat în traversarea străzii.

Victima, o femeie, în vârstă de 75 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost zero, potrivit dcnews.ro