Evenimentul Zilei > Politica > INCIDENTE la protestul PSD Brașov. Bătaie între protestatarii anti și pro Liviu Dragnea. Poliția a intervenit în forță
INCIDENTE la protestul PSD Brașov. Bătaie între protestatarii anti și pro Liviu Dragnea. Poliția a intervenit în forță

INCIDENTE la protestul PSD Brașov. Bătaie între protestatarii anti și pro Liviu Dragnea. Poliția a intervenit în forță

Prostestul de susținere al PSD la Brașov s-a soldat cu incidente majore. Doi bărbăți s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a fost reținut de jandarmi.

Incidentul s-a produs după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați.

Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Au intervenit imediat jandarmii, care l-au dus la dubă pe protestatar. La rândul lor, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi certe pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat. Mai mulți miniștri ai PSD au luat parte, alături de secretarul executiv Codrin Ștefănescu, la o întâlnire cu simpatizanții formațiunii de la Brașov.

 

Conform informațiilor venite din rândul apropiaților lui Dragnea, liderul PSD face tratament cu infiltrații pentru a amâna operația de hernie la care va trebui să fie supus în viitorul apropiat.

Secretarul PSD Codrin Ștefănescu, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea, și ministrul Turismului, dl. Bogdan Gheorghe Trif, împreună cu mai mulți senatori și deputați din țară vor participa la o întâlnire de dialog social cu cetățenii, în Piața Sfatului din Brașov.

Social – democrații vor participa la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene Brașov a PSD