Evenimentul Zilei > Sport > Înainte de Australian Open, Simona Help și-a anunțat marele obiectiv. „Nu mai pun presiune pe mine”
Înainte de Australian Open, Simona Help și-a anunțat marele obiectiv. „Nu mai pun presiune pe mine”

Înainte de Australian Open, Simona Help și-a anunțat marele obiectiv. „Nu mai pun presiune pe mine”

Simona Halep a vorbit despre obiectivul pe care îl are în acest an și și-a amintit de cea mai bună evoluție pe care a avut-o la Australian Open, în 2018.

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, este cu gândul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Sportiva din Constanța a început anul foarte bine și a câștigat primul turneu la care a participat, Melbourne Summer. A fost al 23-lea titlu din cariera Simonei.

Simona Halep crea să revină între primele 10 jucătoare ale lumii

Jucătoarea de tenis a acordat un interviu pentru The AO Show și a afirmat că marele ei obiectiv este revenirea între primele 10 jucătoare ale lumii. „Vreau să revin în Top 10 WTA. Am fost acolo mulți ani. La sfârșitul anului trecut, m-am simțit epuizată de toate accidentările și toată presiunea pe care am avut-o. De aceea am spus că poate este un punct bun să fiu în afara Top 10 și să avem din nou această provocare.

O văd ca pe un lucru pozitiv, o văd cu încredere, cred că se poate reveni acolo, dar știu că în același timp va fi foarte greu. Multă muncă, multe meciuri de câștigat. Cu siguranță există o șansă dacă sunt profesionistă și fac ceea ce trebuie să fac”, a afirmat Simona Halep.

„Este frumos să mai pot juca la 30 de ani. Când eram mică, am spus că la 26, 27 de ani voi termina, dar iată-mă, am 30. Simt că am făcut tot ce mi-am dorit când eram copil. Nu mai pun presiune în legătură cu rezultatele. Acum am început să văd tenisul puțin mai relaxat, să mă bucur de momentele de aici și să mă bucur de timpul petrecut pe teren. Sunt foarte fericită să mă întorc aici”, a mai spus Simona.

A jucat finala la Australian Open în anul 2018

În 2018, ea a ajuns în finala de la Australian Open și a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 6-4. „Acel turneu mi-a dat încrederea că următorul Grand Slam va fi al meu, că într-o zi voi ridica mari trofee. Am avut acest sentiment foarte puternic în mine și s-a întâmplat.

Acest turneu va rămâne pentru totdeauna în inima mea pentru că am avut cele mai lungi meciuri ale mele vreodată și le-am câștigat. Este destul de special să revin aici cu acele amintiri”, și-a amintit Halep.