Ilie Năstase și Nadia Comăneci, la ATP 250 Țiriac Open. Favoritul la câștigarea trofeului

Ilie Năstase și Nadia Comăneci, la ATP 250 Țiriac Open. Favoritul la câștigarea trofeului Sursa foto: ATP 250 Țiriac Open/ Instagram

Turneul ATP 250 Țiriac Open e pe cale să înceapă, iar în cursul zilei de sâmbătă a avut loc tragerea la sorți a tabloului din competiţie, la baza sportivă Năstase-Marica. Evenimentul are loc în perioada 15-21 aprilie.

Ultima competiție de asemenea importanță a fost organizată în anul 2016, când marele premiu a fost câștigat de jucătorul iberic Fernando Verdasco.

ATP 250 Țiriac Open. Marile nume din tenis are vor juca la București

Nadia Comăneci, Ion Țiriac și Ilie Năstase s-au aflat la Complexul Năstase & Marica Sports Club, unde au participat la conferința de presă premergătoare începerii Turneului.

Evenimentul de deschidere îl are în prim plan și pe Denis Shapovalov. Tenismenul, reprezentant al Canadei, este printre jucătorii de top care iau parte la turneul de zgură din Capitală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ion Țiriac și-a exprimat încântarea pentru succesul de a readuce Bucureștiul și România în atenția tenisului mondial. Omul de afaceri a transmis mulțumiri tuturor celor implicați.

L-am adus înapoi. Sunt foarte mândru să spun că Djokovic s-a antrenat în România. Nu mi-a uitat numele. Trei sferturi din succes este aici, pentru că aici s-a antrenat. Doamnelor și domnilor este înapoi. Îi mulțumesc lui Marica și Năstase, lui Cosmin Hodor că a făcut ce a făcut. Îi mulțumesc fiului meu că mi-a dat banii să fac asta.

Probabil și anul viitor vom sta aici. Treaba cu stadionul de 13.000 de locuri este terminată din cauza legislației, cum e terminată și treaba la Brașov.

Am obosit și eu să ma rog de toată lumea. Hai să facem ce putem să facem cu turneul ăsta. E cel mai bun pe care l-am avut. E sold out complet la un turneu de 250”, a spus miliardarul despre turneul său, ATP 250 Țiriac Open.

Denis Shapovalov și Ion Țiriac

Sursa foto: ATP 250 Țiriac Open/ Instagram

Argentinianul Francisco Cerundolo, favorit la câștigarea marelui premiu

Francisco Cerundolo, tenismenul argentinian clasat pe locul 22 în ATP, este considerat principalul favorit pentru a câștiga trofeul la ATP 250 Țiriac Open.

Sud-americanul beneficiază de un tur liber, la fel ca și Tallon Griekspoor, Sebastian Korda și A. Tabilo.

Pe teren vor putea fi văzuți și Richard Gasquet, Gael Monfils, Stan Wawrinka sau Adrian Mannarino.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ATP Tiriac Open (@atp250tiriacopen)

Turneul ATP 250 Țiriac Open va acorda 250 de puncte ATP câștigătorului, iar fondul total de premiere va fi de 580.000 de euro. Câștigătorul va primi un cec în valoare de 88.125 euro, în timp ce finalistul va câștiga 51.400 euro, potrivit Fanatik.