Gordon Ramsay, la un pas de moarte după un accident cu bicicleta: Sunt norocos că sunt aici

Gordon Ramsay, la un pas de moarte după un accident cu bicicleta: Sunt norocos că sunt aici Gordon Ramsay. Sursa foto: Instagram

Celebrul Gordon Ramsay a scăpat la limită de o tragedie după ce a suferit un accident cu bicicleta. A transmis că se consideră norocos că a scăpat cu viață și că toți cei care practică ciclismul ar trebui să fie extrem de atenți și să folosească echipament de protecție adecvat.

Într-un clip postat în online, bucătarul a transmis că este șocat de ce s-a întâmplat și încă își revine după accidentul pe care l-a avut și în urma căruia putea să moară.

Gordon Ramsay, accident grav cu bicicleta

În clipul video, bucătarul a vrut să le atragă atenția celor care merg cu bicicleta că este extrem de important să poarte cască de protecție, pentru că aceasta le poate salva viața, așa cum a fost și în cazul lui.

„Săptămâna aceasta, din păcate, am avut un accident foarte grav care m-a dărâmat și, sincer, sunt norocos că mă aflu aici.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chirurgii, medicii și asistentele au avut grijă de mine în această săptămână, au fost extraordinari. Sincer, trebuie să purtați cască. Nu-mi pasă cât de scurtă este călătoria”, a povestit Gordon Ramsay, vizibil tulburat de cele întâmplate.

Acesta a dat asigurări că acum este în afara oricărui pericol, iar din fericire s-a ales doar cu o vânătaie majoră pe coaste, pe care a asemănat-o cu un cartof mov.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay. Sursa foto: Instagram

Celebrul chef a mai spus că nu și-a rupt niciun os din fericire și va rămâne profund recunoscător celor care au avut grijă de el și i-au acordat îngrijirile necesare.

Echipament bicicletă

Echipament bicicletă. Sursa foto: Gordon Ramsay/ Instagram

Mii de fani i-au urat însănătoșire grabnică

După ce i-au văzut mesajul, mii de fani i-au transmis lui Gordon Ramsay mesaje de însănătoșire, menționând că se bucură că este bine și în afara oricărui pericol.

„Sunt recunoscător tuturor doctorilor, asistentelor și personalului de la Spitalul Lawerence + Memorial din New London care au avut grijă de mine și m-au verificat, dar cel mai recunoscător sunt căștii mele care mi-a salvat viața”, a mai scris bucătarul alături de imaginile în care apare înainte de accidentul cu bicicleta și după, cu echipamentul complet ruinat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gordon Ramsay (@gordongram)