Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali își schimbă radical viața. Finanțatorul de la FCSB a decis să o apuce pe un drum nou
Gigi Becali își schimbă radical viața. Finanțatorul de la FCSB a decis să o apuce pe un drum nou

Gigi Becali își schimbă radical viața. Finanțatorul de la FCSB a decis să o apuce pe un drum nou

Gigi Becali pare decis să se retragă din viața publică și să se transforme radical. Nu a dat, deocamdată, prea multe detalii, pentru că nu este lăsat de membrii familiei sale.

Gigi Becali a vorbit de-a lungul timpului despre momentul în care se va călugări. Finanțatorul de la FCSB are de gând să se retragă nu numai din viața publică și din cea privată. El a afirmat că familia i-a interzis să mai dea informații despre planul pe care îl are pentru a-și schimba radical viața.

Când are de gând Gigi Becali să se călugărească

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva…

În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a spus Gigi Becali.

„Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r – la palat). Şi le-am fixat zi. Şi plec.

Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng. Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng. Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a mai afirmat latifundiarul din Pipera la Trinitas TV.

A anunțat că se retrage din viața publică

Periodic, în ultimii ani, finanțatorul de la FCSB a anunțat că nu mai vrea să vorbească despre fotbal. Discursul de acest gen a venit mai ales după eșecurile pe care le suferea „roș-albaștrii”. „Nu mă mai sunați, nu mă mai interesează fotbalul”, a tot spus Becali. Care, la scurt timp se răzgândea și dezbătea problemele echipei în direct, la TV.