Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a renunțat la marea lui pasiune. Finanțatorul a devenit de nerecunoscut. „E deșertăciune”
Gigi Becali a renunțat la marea lui pasiune. Finanțatorul a devenit de nerecunoscut. „E deșertăciune”

Gigi Becali a renunțat la marea lui pasiune. Finanțatorul a devenit de nerecunoscut. „E deșertăciune”

Finanțatorul „roș-albaștrilor” nu mai este interesat de vestimentația luxoasă cu care se afișa în trecut și și-a simplificat garderoba.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, și-a schimbat stilul de viață în ultimele luni. El a refuzat să mai apară la televizor și să comenteze evoluțiile „roș-albaștrilor”, așa cum a obișnuit în ultimii ani.

De asemenea, latifundiarul din Pipera s-a concentrat și mai mult pe religie și a renunțat la lucrurile materiale. Într-un interviu acordat la România TV, Becali a spus că nu mai este atât de preocupat de vestimentație. El mergea de câteva ori pe an, la Londra, pentru a-și comanda haine de lux. Acum, Gigi se îmbracă mai simplu.

„Ce câștig? E deșertăciune”

„Pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta.

E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu”, a afirmat finanțatorul echipei FCSB.

„Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam”

Machidonul și-a adus aminte cu nostalgie de vremurile în care, după propriile-i afirmații dădea ora exactă în modă. El colabora și cu Alexandru Ciucu, creator de modă.

„Nu are rost să spun cum am fost eu… Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Botezatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. Mă duceam la Ciucu și ziceam: ‘Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa’. După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventăm eu.

Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea modă nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar eu nu mai sunt așa acum”, a mai afirmat Gigi Becali.