Evenimentul Zilei > Monden > Gest unic la Jocurile Olimpice. Momentul a fost urmărit în direct de milioane de telespectatori
Gest unic la Jocurile Olimpice. Momentul a fost urmărit în direct de milioane de telespectatori

Gest unic la Jocurile Olimpice. Momentul a fost urmărit în direct de milioane de telespectatori

La câteva momente după ce a fost eliminată din concursul de sabie, o sportivă din Argentina a fost cerută în căsătorie chiar în timp ce acorda un interviu unei televiziuni din țara natală. Într-o clipă, toată supărarea i s-a risipit

Maria Belen Perez Maurice n-a avut astăzi o zi fastă. Ea a fost eliminată din competiția olimpică de sabie de unguroaica Anna Marton. Din fericire, însă, eliminarea a fost urmată de unul dintre cele mai fericite momente din viața sa.

Cerută de soție în direct la TV

În timp ce răspundea live la întrebările unui reporter explicându-și eșecul, în planul secund a apărut antrenorul ei. Acesta ținea în mâini, în dreptul feței, o foaie de hârtie pe care toată lumea putea citi cererea în căsătorie. „Uită-te în spatele tău”, i-a spus jurnalistul fetei. Surprinsă, sportiva a avut nevoie de ceva timp pentru a-și da seama ce se întâmplă. Apoi, a explodat de bucurie.

Sportiva, în vârstă de 36 de ani, s-a aruncat imediat în brațele antrenorului ei care, tocmai se așezase în genunchi pentru a face o cerere ca la carte. Sărutuil în fața camerelor a pus capăt emoțiilor antrenorului, „Am spus că da, bineînțeles”, a confirmat, puțin mai târziu Maria Belen Perez Maurice.

A doua oară a fost cu noroc

Lucas Guillermo Saucedo e de 17 ani antrenorul spadasinei din Argentina. În 2010, a mai cerut-o o dată, dar a fost respins, notează Reuters. Luni, însă, momentul total improvizat a avut succes. S-a aflat ulterior că antrenorul a luat hotărârea foarte rapid, imediat după încheierea disputei. Așa că i-a cerut unui voluntar să-i împrumute o foaie de hârtie și un pix și și-a formulat în cea mai mare grabă formidabila cerere, scrie ziarul francez Le Figaro.

Frumoasa sportivă argentiniană a avut o scurtă carieră de model, la care a renunțat, însă, din lipsă de timp. Ea a obținut diplomă în inginerier alimentară la Universidad Argentina de la Empresa. Nici pe plan sportiv nu se poate plânge de rezultate. În 2014 a devenit campioană la jocurile Panamericane. De asemenea, și-a reprezentat țara la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012 .

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News