Între cei doi există de mai mult timp o simpatie reciprocă.

La un moment dat, artista i-a spus că producătorii i-au chemat toată familia în platou, moment în care actorul i-a spus, cu referire la ea, că au adus-o pe „viitoarea soție”.

Cei doi au făcut apoi schimb de numere de telefon, după care Mihai Bendeac a îngenunchiat în fața artistei, glumind că o cere de căsătorie

Mira: Îmi cer scuze dacă o să am emoții. Este prima dată când fac asta.

Mihai Bendeac: Dar ce înaltă ești în seara asta!

Mira: Numele meu este Mira și sunt aici pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram și pe Facebook… și pe YouTube.

Mihai Bendeac: Și pe stradă…

Mira: Practic, Mihai, tu nu mi-ai dat follow, tu mi-ai dat stalk. (…)

Mira: Te-aș chema aici lângă mine, dar tu mereu vii cu buzele înainte, așa că stai acolo. Nu pupi!

Mihai Bendeac: Așa te iubesc, rea! Rea, măi mămică, rea.

Mira: Dar hai să vorbim despre noi, Mihai, să ne cunoaștem mai bine. Știi ce rugăminte am? Din când în când să te ștergi (n.r la gură), că nu e în regulă să se vadă băluțe la televizor. (…) Gata, Mihai, m-am întors. Ce au făcut ăștia aici. Au chemat-o și pe maică-ta și pe fratele tău, ți-au chemat și câinele să facă roast.

“Mă simt importantă, ești un bărbat mișto!”

Mihai Bendeac: Și acuma și viitoarea soție!

Mira: Vreau să spun că e un privilegiu să fiu admirată de un artist ca tine, Mihai. Chiar sunt foarte fericită. Mă simt importantă. Ești un bărbat mișto. Am înțeles că ai și ceva bani? Băi da eu nu știam tot ce scrie aici. Hai să ieșim la o cafea. Uite, îți dau și numărul meu de telefon, dar doar după ce ștergi mizeria aia de pe deget poți să mă suni.

La final, întrebată de Șerban Copoț și Dan Badea despre o posibilă căsătorie cu Mihai Bendeac, Mira a declarat: “El e luat de degetul ăla. Trebuie tăiat. Ar fi un paradox frumos”.

Artista s-a referit la unul dintre tatuajele actorului, care și-a scris „Never” pe deget, semn că nu vrea să se însoare niciodată, potrivit cancan.ro