Evenimentul Zilei > Politica > George Simion lovește unde-l doare pe Cîțu: „Asasinează economia națională”
George Simion lovește unde-l doare pe Cîțu: „Asasinează economia națională”

George Simion lovește unde-l doare pe Cîțu: „Asasinează economia națională”

George Simion, liderul AUR, îl descrie pe Florin Cîțu drept un mare terorist care asasinează economia națională, împreună cu ministrul Claudiu Năsui.

George Simion lovește unde-l doare pe Cîțu.

Florin Cîțu, premierul României, este un mare terorist. Declarația îi aparține liderului AUR, George Simion. Parlamentarul a declarat că premierul Florin Cîțu asasinează economia națională cu măsurile pe care le propune.

Într-o intervenție la Antena 3, George Simion, co-fondator AUR, a făcut mai multe comentarii despre ultimele ieșiri ale premierului. De asemenea, George Simion a analizat și ultima declarație de presă a președintelui Klaus Iohannis. Cei doi lideri politici au avut intervenții publice pe tema crizei sanitare din România, provocată de valul trei al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

„Domnul Cîțu, când a jurat pentru postul de prim ministru, a jurat pentru respectarea libertăților și depturilor fundamentale. Și ne trezim în aceste zile că suntem numiți teroriști pentru că punem la îndoială anumite lucruri”, a comentat George Simion.

George Simion lovește unde-l doare pe Cîțu

În opinia liderului AUR, prin ieșirile sale, președintele Klaus Iohannis ar încerca să sperie populația pentru a o putea controla.

„Să bagi frică în oameni este o apucătura totalitară. De-asta a ieșit Klaus Iohannis astăzi. Să sperie lumea. Spune niște gogomănii mai mari decât ar fi putut să producă Viorica Dăncila. Suntem tratați ca ultimii sclavi care sunt certați de părinții națiunii. Nu mai trăim într-o dictatură și avem voie să ne întrebăm”, a spus George Simion.

În acest context, George Simion l-a comparat pe Florin Cîțu cu un terorist din cauza măsurilor pe care le ia. Acestea sunt de natură să afecteze negativ economia românească și să-i împiedice dezvoltarea.

„Eu îl văd pe Florin Cîțu că este un mare terorist pentru că asasineaza economia națională împreună cu domnul Năsui. Spun asta pentru că nu a fost capabil până acum să producă un proiect de țară. Și să  atragă niște finanțări durabile, nu împrumuturile pe care le vom primi din partea UE. Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale”, a subliniat George Simion.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.