Evenimentul Zilei > Politica > Florin Cîțu l-a pus la colț pe Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății are termen o săptămână
Florin Cîțu l-a pus la colț pe Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății are termen o săptămână

Florin Cîțu l-a pus la colț pe Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății are termen o săptămână

Tensiunile dintre premierul României Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au devenit evidente.

Premierul Florin Cîţu l-a pus la colț pe ministrul Vlad Voiculescu. Premierul României i-a cerut ministrului Sănătăţii să-i prezinte un raport al activității desfășurate din luna decembrie pentru pregătirea pentru valul trei al pandemiei COVID. Dar și planurile pentru perioada viitoare. Iar pentru asta, Vlad Voiculescu a primit și un termen: până săptămâna viitoare.

Cîțu vrea ședințe săptămânale cu Vlad Voiculescu

În plus, şeful Guvernului mai vrea, săptămânal, câte o şedinţă la Ministerul Sănătăţii, pe modelul celei de la Comitetul de vaccinare, condus de dr. Valeriu Gheorghiţă.

„Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate din luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul 3 al pandemiei și planurile pentru perioada viitoare”, a anunţat premierul Florin Cîțu, miercuri, după şedinţa de la guvern.

Ce i-a mai cerut ministrului

De asemenea, premierul a mai solicitat ministrului Sănătăţii conferinţe în fiecare săptămână, cum fac şi cei de la CNCAV.
„Ministerul Sănătății, am spus că ar fi bine să aibă conferință de presă săptămânal, cum e la CNCAV.

De asemenea, am făcut un memorandum pentru moniorizarea acțiunilor Guvernului și a realizărilor acestora. Vreau ca aceste fișe să fie asumate de fiecare ministru în parte”, a mai solicitat şeful de la Palatul Victoria.