Evenimentul Zilei > Politica > George Simion, după discuția cu Iohannis: „Nu îl interesează!”
George Simion, după discuția cu Iohannis: „Nu îl interesează!”

George Simion, după discuția cu Iohannis: „Nu îl interesează!”

George Simion a povestit cu lux de amănunte în ce au constat „pseudo-consultările” la care a participat cu președintele Klaus Iohannis.

Liderul AUR a susținut că ceea ce s-a întâmplat în spatele ușilor cu Klaus Iohannis nu au fost, de fapt, consultările promise de către acesta. George Simion a dezvăluit că discuția cu Iohannis nu a durat cât s-ar fi așteptat și că domnia sa s-a consultat doar cu Ludovic Orban.

Consultările de la Palatul Cotroceni l-au dezamăgit teribil pe George Simion care acum consideră că doar și-a pierdut timpul și spune că nu va mai participa la astfel de „evenimente”.

Iohannis a întârziat la consultări?!

„Președintele Iohannis a întârziat în sală, nu părea că se grăbește Iohannis să numească un guvern”, a spus acesta.

Continuând seria dezvăluirilor, liderul AUR i-a mai spus lui Gâdea că a stat doar 10 minute în cameră cu președintele.

„Noi ne-am spus opțiunile, a spus că ne mulțumește și că probabil că va avea loc o nouă rundă de consultări. Dar eu le-aș spune pseudo-consultări. Consultările au avut loc înainte, pe bilețele, între domnul Orban și domnul Iohannis. Am simțit că mi-am pierdut timpul total. Dar din respect față de raporturile dintre instituții, am mers. Data viitoare nu știu dacă mai merg”, a spus indignat George Simion.

Pe Iohannis nu îl interesează să numească un Guvern?

‘„Se pare că nu există un interes prea mare, nici din partea preşedintelui, nici din partea celorlalte formaţiuni, să avem pe 21, 22, să intrăm în Sărbători cu prim-ministru, cu Guvern. Dar, de fapt, de ce i-ar interesa, până la urma şi la urmă, că ţara asta merge mai bine neguvernată. Mai bine să rămână aşa, neguvernată, decât în felul în care a fost guvernată, în ultimii 30 de ani.

Pesudo-consultări

Cine a mai auzit de aşa ceva, pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudo-consultări, pentru ce? Pentru bătălia lor pentru ciolan. Eu sunt de o săptămână în postura de parlamentar al României, o să îmi iau mandatul săptămâna care vine, dar nu mi se pare normal așa ceva. Ce văd în această clasă politică de o săptămână de zile, fiind în interiorul ei, mi se pare strigător la cer”, a declarat George Simion la Antena 3.